ZORAN MAMIĆ: Hvala igračima na svemu i publici koja nas je nosila

rujan 19, 2014 maxportal
Share Button

Dinamo je odigrao fantastičnu utakmicu, došao do 5:1 pobjede protiv Astre, a trener Zoran Mamić nakon utakmice bio je očekivano oduševljen.Čestitke momčadi na fantastičnoj pobjedi i hvala im na svemu što su večeras pokazali. Izvršili su gotovo sve zadatke koje smo stavili pred njih i onda to ovako izgledarekao je trener nakon utakmice pa nastavio:

Hvala i publici koja je napravila krasnu atmosferu i nosila nas cijelu utakmicu. Nadam se da će prepoznati vrijednost ove momčadi, koliko dečki ulažu truda i na koncu rezultate koje radimo te u budućnosti doći i u većem broju.

Trener nije mogao izdvojiti s čime je najviše zadovoljan

Prvo poluvrijeme je bilo fantastično, a drugo smo svjesno bili mirniji i povukli se; logično kod 3:0. Nije bilo potrebe više jurišati. Teško je ovako nakon utakmice izdvojiti neki detalj, ali jednostavno sam sretan ponašanjem na terenu. Radili su gotovo sve što smo se dogovorili i to jako veseli nas koji ih vodimo –pričao je trener koji je pogodio sa zamjenama. Naime, Henriquez i Ćorić su ušli i bili strijelci: – Da, tako je ispalo, ali nisu Duje i Antola bili loši pa sam ih zato vadio. Obojica su imali kartone, ali bili su odlični. Rekao sam igračima da je bogatstvo kada imamo toliki izbor i igrače koji uđu i donesu preokret: Henriquez protiv Hajduka i Istre, Soudani protiv Petrolula, Pjaca u Danskoj, Ćorić u Splitu… Sjajno je kada se mogu tako osloniti na svoje igrače i to je pravi užitak za trenera.

Čestitke momčadi i publici

Zoran Mamić nikoga nije želio posebno izdvajati:

Mislim da ga ima jako puno. Kada bi se stopilo sve oko Dinama, atmosfera i publika, bili bi još puno bolji. Uz ovakvo navijanje kakvo smo imali večeras i još više ljudi – Dinamo bi bio 20 posto bolji; teško je točno reći, ali svaka ekipa treba taj poticaj i navijače koji te nose. Čestitke momčadi na fantastičnoj pobjedi i hvala im na svemu što su večeras pokazali. Izvršili su gotovo sve zadatke koje smo stavili pred njih i onda to ovako izgleda. Hvala i publici koja je napravila krasnu atmosferu i nosila nas cijelu utakmicu. Nadam se da će prepoznati vrijednost ove momčadi, koliko dečki ulažu truda i na koncu rezultate koje radimo te u budućnosti doći i u većem broju.

Trener se odlučio za provjereni vezni red iz prošle sezone

Nisam se dvoumio niti sekunde hoće li Antolić igrati ovu utakmicu ili nekaže trener pa nastavlja o drugoj utakmici gdje su Salzburg i Celtic odigrali neriješeno.

To je lijepo za nas što su uzeli po bod i govori da je grupa izjednačena. Nigdje nikome neće biti lako, ali mi večeras trebamo uživati. Ipak, već sutra to ne vrijedi jer nas u nedjelju čeka Rijeka. Sastav? Ne znam to još sada. Dosta toga smo radili na pripremi utakmice protiv Rijeke, ali tek ćemo sutra i u subotu biti pametniji.

Strateg Modrih se ne slaže da je Dinamo ovom pobjedom preuzeo ulogu favorita skupine:

Pored Celtica i Salzburga Dinamo nije favorit. Rekao sam već da imamo jako dobru ekipu koja to potvrđuje na terenu, nadam se da ćemo ovako nastaviti i pružiti našim navijačima još puno sreće i zadovoljstva.

Trostruki strijelac Soudani je proradio kada je bilo najpotrebnije:

Pričali smo, da. Bila je to “borba”, a hvala Bogu da sve ide u pravom smjeru – rekao je trener pa otkrio što je rekao igračima prije izlaska na teren:

– Ne bih trebao ovo reći, ali neka se nitko ne naljuti. Rekao sam igračima ovu rečenicu “pun mi je k**** prokletstva Maksimira, europskog proljeća i svega ostaloga. Želim da večeras uživate u svom radu i pobijedite utakmicu”. Točno to su i napravili i čestitam imzaključio je trener Dinama MamićKomentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button