Naslovna » Vijesti » Sramotna izjava Stipe Gabrića Jambe: Grmojinu majku optužio da krade po samoposlugama
jambo, hrt

Sramotna izjava Stipe Gabrića Jambe: Grmojinu majku optužio da krade po samoposlugama

Share Button

Kada se Nikola Grmoja na Facebooku osvrnuo na komentar Kreše Beljaka  ( o vilenjacima i kriminalcima ) upućen Mostu, nije slutio kakav će odgovor dobiti od Stipe Gabrića Jambe.

Jambo je, vjerojatno potaknut Milanovićevim prozivanjem majke Andreja Plenkovića, prozvao majku Nikole Grmoje.

Nakon što su  čak i Milanovićevi zagovornici šefu SDP-a poručili da je to dno dna, da se prozivanje obitelji političkom suparnika uvijek obije o glavu i da zbog toga gubi izbore,  kad smo pomislili da nitko ne može niže od Milanovića, javio se Stipe Gabrić Jambo. I dotako dno dna.

Sramotno da ne može biti gore.

Evo što je Jambo napisao Grmoji:

“Poštovani gospodine Grmoja, osvrnuo bih se na komentare vezane uz mog predsjednika Krešu Beljaka kojeg ti nazivaš pukim kriminalcem i provalnikom u automobile. Davno sam ti poručio, meti ispred svojih vrata, a kad već popuješ poštenje i život bez grijeha, sada ti otvoreno kažem –

Daj svojoj mami Baldini koju ‘volontersku’ kunu da ne krade po samoposlugama u Metkoviću. Osoblje bi imalo manje posla. Gdje god se skrivaš, srdačno te pozdravljam.”

M. Marković/Foto:hrt

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

projekt-velebit-11

MARKO JURIČ: Vrijeme je za akciju, Hrvati moraju prestati biti narod sućutnih naricatelja

DOSTA je svih tih beskonačnih žalopojki o stradanju Hrvata. Raznih knjiga, dokumentarnih filmova, tribina, okruglih stolova …

-->