Naslovna » Naslovna » Srbi u Njemačkoji silovali 14-godišnju djevojčicu, snimali kamerom i bacili da se smrzne
migrati silovatelji iz srbije

Srbi u Njemačkoji silovali 14-godišnju djevojčicu, snimali kamerom i bacili da se smrzne

Share Button

MLADU 14-godišnju Njemicu silovala je skupina mladih Srba koji su u Njemačku došli s izbjeglicama. Napili su je silovali i bez odjeće bacila na ulicu. I sve snimali video kamerom. Spasio je slučajni prolaznik, inače bi umrla od hladnoće, piše Daily Mail.

Policija je izvijestila da se slučaj dogodio u mjestu Harburg kraj Hamburga. Nakon što su je silovali, tvrdi djevojka, bez odjeće su je izbacili na ulicu gdje se gotovo smrzla.

Prema pisanju lokalnih medija mladi nasilnici su djevojci ponudili piće da se malo opusti. Djevojka je, pišu mediji, bila potpuno pijana kad su je silovali i izbacili na ulicu.

srbi silovatelji
Boško Pavlović (21) i Alexander Nicolas Kampf (16) migranti iz Srbije koja lovi njemačka policija zbog optužbe za silovanje i pokušaj ubojstva

 

Maloljetnu djevojčicu u svoju kuću pozvala je petnaestogodišnja Srpkinja. Djevojka koja ju je pozvala kod sebe sve je snimala kamerom. Napadači, njih nekoliko, kreću se u rasponu godina od 14 do 21 godine. Policija je izvijestila da su uhićene tri osobe u dobi 14 i 16 godina, među kojima je 15-godišnjakinja koja je sve snimala. Svi su optuženi za pokušaj ubojstva.

Ostala dvojica nasilničke bande, 21-godišnji Boris Pavlović i 16-godišnji Alexander Nicolas Kampf trenutno u bijegu i za njima je raspisana tjeralica.

Tužitelj Nana Frombach koji vodi slučaj lokalnim medijima je rekao da je nesretna djevojka teško ozlijeđena i da bi vjerojatno umrla da je pronađena malo kasnije.

MP/Foto:dailymail.co.uk


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

peresin-rudolf

Austrija bi Hrvatskoj vratila MiG Rudolfa Perešina kojim je prebjegao iz JNA, ali nitko ga ne traži

Prije točno 25 godina pilot, heroj Rudolf Perešin u MiGu-21R preletio je u Austriju. Bilo …

-->