Naslovna » Vijesti » STRAVA U ISTRI: Talijan jahtom raskomadao 16-godišnju djevojčicu iz Njemačke
pomorska_policija_w__7a0[1]

STRAVA U ISTRI: Talijan jahtom raskomadao 16-godišnju djevojčicu iz Njemačke

Share Button

U stravičnoj pomorskoj nesreći koja se dogodila jutros oko 11.10 sati na predjelu južnog Fažanskog kanala smrtno je stradala 16-godišnja Njemica J.K.

Prema izjavama očevidaca  ona je u tom dijelu akvatorija ronila kada je na nju naletjela 13-metarska motorna jahta pod talijanskom zastavom.

Mrtvo tijelo ženske osobe u ronilačkom odijelu pronađeno je u predjelu južnoga dijela Fažanskog kanala,  izvijestili su danas iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Djelatnici Hitne medicinske pomoći Pula prevezli su tijelo u Zavod za hitnu medicinsku pomoć Istarske županije gdje je ustanovljeno kako je Njemica preminula uslijed zadobivenih teških i smrtonosnih ozljeda i amputacija dijelova tijela. Istraga je usmjerena prema motornoj jahti naziva Con Tici 1, talijanske zastave vlasništvo L.F. iz Italije.

Jahta se zatekla u neposrednoj blizini pozicije nesreće koje su djelatnici Lučke kapetanije Pula osigurali od prilaza drugih plovila i osoba do okončanja istrage.

U Ministarstvu mora ističu da je o ovoj teškoj pomorskoj nesreći obaviješteno i Županijsko državno odvjetništvo u Puli koje zajedno sa djelatnicima pulske Kapetanije i službenicima Pomorske policije Pula provodi istražne radnje o svim okolnostima događaja

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

martina-dalic-ivana-maletic

ONA JE “PAMETNA”: Martina Dalić izgubila je okladu od Ivane Maletić i platila janjetinu

NIKO DALIĆ, suprug potpredsjednice Vlade Martine Dalić, član je uprave Ine. Martina Dalić “nije” u …

-->