Naslovna » Hrvatska » SVJETSKI PRVACI U INFORMATICI: Predsjednica čestitala genijalcima iz MIOC-a
MIOC, SOLJAČIĆ

SVJETSKI PRVACI U INFORMATICI: Predsjednica čestitala genijalcima iz MIOC-a

Share Button

PREDSJEDNICA Republike Kolinda Grabar-Kitarović čestitala je učenicima i profesorima zagrebačke XV. gimnazije na osvajanju prvog mjesta na međunarodnom informatičkom natjecanju srednjih škola ACSL All-Star 2016 u Sjedinjenim Američkim Državama.

“S velikim sam zadovoljstvom primila vijest o vašem zajedničkom izvanrednom uspjehu, osvajanju prvog mjesta na međunarodnom informatičkom natjecanju srednjih škola ACSL All-Star 2016 u SAD. Ovim uspjehom zagrebačka XV. gimnazija potvrdila je svoj ugled kao škola koja potiče izvrsnost i kreativnost među svojim učenicima, prepoznaje nadarenost i uključuje svoje učenike na natjecanja na kojima će se usporediti s drugima, a vrlo često i pokazati da su najbolji među najboljima”, navodi predsjednica u čestitki.

Učenicima te gimnazije poželjela je da im njihov uspjeh bude poticaj za daljnje napredovanje, jer su postali uzor mnogima koji će krenuti njihovim putem, sigurni u svoje znanje i vještine, ohrabreni svojim profesorima i roditeljima koji im u tome pružaju punu podršku.

“Želim vam uspješan završetak školske godine, svako dobro u daljnjem školovanju i osobnom”, zaključuje predsjednica Grabar Kitarović.

MP/Foto:uredpredsjednice.hr


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

nina-obuljen1

Klub utemeljitelja HDZ-a protiv Nine Obuljen: “Ona je loš izbor za ministricu”

Klub utemeljitelja HDZ-a ne slažu sa odabirom Nine Obuljen za ministricu kulture, objavio je Milan Kovač, član …

-->