Naslovna » Naslovna » Tepeš i Ćorić su pojeli i popili, ali makarskom ugostitelju ne žele platiti 20 tisuća eura!
ćorić, tepeš

Tepeš i Ćorić su pojeli i popili, ali makarskom ugostitelju ne žele platiti 20 tisuća eura!

Share Button

IZVOR iz bivše Domoljubne koalicije tvrdi da je da HDZ sa svojim (bivšim?) partnerima HSP AS i Ivanom Tepešom i Perom Ćorićem ima ozbiljnih novčanih problema, piše portal Mega medija.

Domoljubna koalicija, odnosno HDZ , piše spomenuti portal, od HSP AS potražuje tri milijuna kuna, a direktorica kampanje Josipa Rimac požalila se da nije u zajedničku blagajnu uspjela naplatiti troškove od te stranke.

Građani su na izborima Peri Ćoriću  dali  tisuću glasova, a predsjedniku HSP AS Ivanu Tepešu tek 200 glasova više. No, umjesto četiri godine mandat im je trajao nešto više od šest mjeseci.

U međuvremenu  su HSP AS stigli računi na naplatu.

Vlasnik restorana Lanterna iz Makarske preko zagrebačkog odvjetničkog ureda  uputio je ovrhu za račune koje je HSP AS napravio za godinu dana. Iznos prelazi dvadeset tisuća eura.

Restoran Lanterna služio je kao sjedište HSP AS punih godinu dana. Tako da su se svi eminentni pravaši na čelu s Tepešem slikavali u restoranu koji u pozadini ima fotografije Makarske. Zanimljivo je da su sva događanja HSP AS iz restorana Lanterna prenešena putem medija, lokalnog portala, koji i danas objavljuje sva događanja i priopćenja HSP AS.

Vlasnika restorana Lanterna zatekao je odgovor Ovršenika HSP AS koji je zaprimio u vidu Prigovora dana 20.06.2016 godine, u kojemu stoji da Ovršenik (HSP AS) nije u nikakvom poslovnom odnosu prema ovrhovoditelju (Restoran Lanterna), kao dokaz HSP AS u prigovoru navodi da ima financijska izvješća, konto saldo kartice dobavljača. U potpisu predmetnog prigovora Ovršenika stoji ime Ivan Tepeš. Pravno slijedi na sudu dokazivanje činjenica, koje su već javno objavljene pa čak i na službenim stranicama HSP AS.

Na što Ivan Tepeš i Pero Ćorić nisu računali kada ne plaćajući račune HSP AS?! Primjerice organiziranja Pravaške večeri – rođendana jedne od Ćorićevih žena u restoranu Lanterna u Makarskoj  4. kolovoza 2015. godine na kojoj su nazočili svi dužnosnici HSP AS.

Pravaši očito nisu predvidjeli da će Ivan Tepeš postati dopredsjednik Hrvatskog Sabora, a drugu bitnu činjenicu koju nisu mogli ni sanjati ( kada su pisali prigovor kao Ovršenici ) da im je rok trajanja u saborskim klupama šest mjeseci, a ne četiri godine. Sada bi mogli raspravljati i o političkom imunitetu, parlamentarnom imunitetu, imunitetu neodgovornosti Ivana Tepeša i Pere Ćorića.

Organizirati pravaške večeri, rođendane žena u ovom makarskom restoranu, držati govore svojim istaknutim dužnostima, konzumirati hranu i piće, sve ovjekovječiti foto i video snimkama, sve objaviti na svojim stranačkim web stranicama, postati saborski zastupnici i na kraju napisati i potpisati prigovor da nisu u poslovnom odnosu s Restoranom Lanterna ili bolje reći s Ovrhovoditeljem?! Posebna je priča i ljetovanje članova obitelji Ćorić po Jadranu. Naš izvor tvrdi da družina iz HSP AS koju čine Tepeš kao predsjednik, tajnik Pero Ćorić s dopisnom školom iz Šarengrada i Playbojeva zečica iz Siska Vlatka Vukelić moraju platiti račune, a nakon toga izići na izbore.

Kako više nema Tomislava Karamarka zaštitnika Šarengradske družine iz HSP AS, ne možemo više ni očekivati da bi novo vodstvo HDZ-a potpisalo ili dogovorilo bilo koji koalicijski ugovor ili sporazum s ovakvim takozvanim pravašima koji zlorabe ime Ante Starčevića.

Ako se i nastavi sa suradnjom HDZ-a sa Šarengradskom družinom iz HSP AS, koja nije sklona plaćanju ugostiteljskih troškova, možemo očekivati izborni rezultat kakav koalicijski partneri i zaslužuju.

MP/Mega-media/foto:mega-media

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

hrthvar1007

Muškarac bombom prijetio na porti HRT-a i tražio razgovor s Plenkovićem

Muškarac srednjih godina je oko 10 sati došao na portu HRT-a te prijetio bombom tražeću …

-->