Naslovna » Naslovna » THOMPSON PODRŽAO BISKUPA IVASA:Našeg dragog prijatelja napadaju fašistoidni ljevičari!
biskup-ivas-i-thompson-razbili-iluziju-o-urbanom-sibeniku-1053[1]

THOMPSON PODRŽAO BISKUPA IVASA:Našeg dragog prijatelja napadaju fašistoidni ljevičari!

Share Button

Fašistoidnim ljevičarima nazvao je Marko Preković Thompson na svom Facebook profilu sve one koji su protiv biskupa Ante Ivasa u slučaju šibenskog kluba Azimut:

‘Dragi prijatelji, u situaciji kada nam našeg dragog prijatelja oca biskupa Antu Ivasa napadaju fašistoidni ljevičari, isti oni koji godinama napadaju Thompsona, oni koji naše svećenike nazivaju klerofašistima a nas katolike klerotalibanina, koji su se drznuli u izjavama da naš biskup nema pravo glasa.

Zbog nezakonite zarade dvojice ugostitelja predvode prosvjede protiv biskupa ispred biskupove kuće, oni za koje su hrvatski branitelji fašisti. Mi, kao i sam Thompson, dajemo puno podršku ocu biskupu Anti Ivasu i molimo dragoga Boga da mu u ovim neuobičajenim trenutcima za koje smo mislili da su ostali u smeću komunističke prošlosti, kad su povlašteni napadali naše svećenike, naše vrijednosti i svetosti koje želimo svjedočiti i živjeti, da mu podari snage i jakosti kako bi mogao kao i do sada uvijek svjedočiti ljubav prema Bogu i bližnjemu’, napisao je Thompson.

Osvrnuo se i na jučerašnji mirni prosvjed na kojem se okupilo nekoliko stotina Šibinčana kako bi podržali vlasnike Azimuta.

‘Oni koji nemaju časti ni poštovanja ne samo prema Božijoj službi nego i prema starosti oca biskupa neka se zapitaju da li bi vodili prosvjede i uznemiravali svoje roditelje ili se to događa upravo zbog toga što im nije podaren odnos poštovanja prema vrijednostima dostojnim čovjeka. Potpora ocu biskupu Anti Ivasu Pozivamo i vas da date potporu našem dobrom ocu biskupu Anti Ivasu’, zaključio je Thompson.


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

perkovic-loso-spojka-dok

Perković je 1991. tražio da se Domazet izbaci iz vojske: “Zatajio je atentat na Tuđmana!”

JOSIP PERKOVIĆ, ratni pomoćnik ministra obrane Gojka Šuška i prvi obavještajac Hrvatske u vrijeme bombardiranja Banskih …

-->