Naslovna » Naslovna » Thompson demantira Peru Ćorića: Nemate moju podršku, poduprijet ću samo ujedinjene pravaše
thompson, knin 2015.

Thompson demantira Peru Ćorića: Nemate moju podršku, poduprijet ću samo ujedinjene pravaše

Share Button
NA priopćenje Pere Ćorića, predsjednika Izbornog stožera Domovinske koalicije i glavnog tajnika HSP AS, u kojem stoji da Thompson podržava tu koaliciju, jer je njoj njegov prijatelj Marko Kvesić, Thompson je brzo reagirao i demantirao Ćorića:

“Pročitao sam i moram priznati da sam se iznenadio. Pozdravio inicijativu da se pravaši okupe i izađu zajedno na izbore. Da se to dogodilo sigurno bih im dao potporu i učinio sve da ostvare što bolji rezultat. Međutim, neki čelnici pravaških stranaka nisu prepoznali bilo svog potencijalnog biračkog tijela i tako srušili ideju pravaškog zajedništva” kazao je Thomspon za Croportal.hr

Je li bilo razgovora o tome?

“Žalosti me da jedna od strana koristi moju dobru volju i želju za pravaškim okupljanjem i tako me na neki način svojata. To ne volim ali….

Niti sam dao takvu izjavu koju mediji prenose niti sam s bilo kime na taj način razgovarao. Inicijatori pravaškog okupljanja su me zvali i razgovarali smo o tome i to bih zdušno podržao, a sve drugo je samo bezizgledno cjepkanje koje nije dobro za Hrvatsku.”

Kao dokaz da ih podupirete medijima je predočena fotografija s Markom Kvesićem?

“S Markom Kvesićem sam prijatelj kao što sam bio i s njegovim pokojnim bratom Velimirom. Dijelimo isti svjetonazor, družimo se i pričamo o svim temama. Pozdravljam da se ljudi poput Marka Kvesića uključuju u politiku ali mene ipak samo zanima pravaško zajedništvo”, kazao je Marko Perković Thompson.

MP/Foto:pxll

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

mesić, sydney, dolari

Mesić: Tito je najveći sin hrvatskog naroda, a NDH je bila zločin u ideji i izvedbi

STJEPAN MESIĆ bivši predsjednik Hrvatske, gostujući u emisiji Pressing, ničim izazvan govorio je o Nezavisnoj Državi …

-->