Naslovna » Naslovna » THOMPSON NA DAN POBJEDE: U crkvu na misu, na kavu u Knin pa na proslavu u Čavoglave
pocasnicetvrte[1]

THOMPSON NA DAN POBJEDE: U crkvu na misu, na kavu u Knin pa na proslavu u Čavoglave

Share Button

Marko Perković Thompson je napravio je kratku koncertnu stanku kako bi zajedno sa sumještanima iz  Čavoglava i prijateljima iz cijele Hrvatske, koji su mu priskočili upomoć, dovršio posljednje pripreme za narodnu proslavu Oluje koja se već jedanaestu godinu zaredom održava u Čavoglavama.

“Stalno sam na relaciji Split – Čavoglave. Većina nas živi u Splitu pa se tamo okupljamo i dogovaramo, a onda idemo u rodno selo dovršiti dogovorene zadaće. Ove godine proširili smo parking i još bolje uredili mjesto da bi se naši gosti osjećali što udobnije”, kaže Marko.

Kao i prijašnjih godina, tako su i ove pripremili bogat kulturno-zabavni i sportski program cjelodnevne proslave koji će završiti kasno u noć velikim koncertom na kojemu će uz njega nastupiti još Mate Bulić, Miroslav Škoro i grupa Opća opasnost.

“Svečanost u Čavoglavama započet će svetom misom u crkvi svetog Ilije u Kljacima, a nakon toga svi mi iz Čavoglava idemo organizirano na kavu u Knin. Nakon povratka iz Knina uslijedit će nastupi kulturno-umjetničkih društava iz cijele Hrvatske i hrvatskih krajeva u BiH, sportski program, a dočekat ćemo i grupu prijatelja koja pješice dolazi iz Srednje Bosne. Cijelog dana posjetitelje će zabavljati KUD-ovi i tamburaši, a proslavu ćemo završiti veličanstvenim vatrometom”, ističe Thompson koji će i ove godine predvoditi defile bajkera koji će u Čavoglave stići 5. kolovoza u 17 sati.

“Čavoglave nisu konkurencija proslavi Oluje u Kninu. Kao i prijašnjih, tako i ove godine ja pozivam ljude da u svim krajevima Hrvatske slave Oluju”, dodaje Thompson. U Čavoglave su dolazak najavili brojne osobe iz sportskog, političkog i kulturnog života, a Thompsonu i njegovim sumještanima najdraži gosti bit će šibenski biskup Ante Ivas i bivši haaški uznik Dario Kordić koji će pozdraviti nazočne.


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

8e2c89cd262a60cc4d44cd7c782d064c1

NOVA TRAGIČNA NESREĆA: U strašnom sudaru kod Svete Nedelje život izgubile dvije osobe

Dvije osobe izgubile su život u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć iza 22 sata …

-->