Naslovna » EKO, EKO » EKO, EKO » Treći zahvat: Drago Prgomet operirao Milu Horvat
Mila Horvat, 660x330

Treći zahvat: Drago Prgomet operirao Milu Horvat

Share Button

MILA HORVAT, voditeljica i sportska novinarkaHTV-a, u četvrtak je operirana u KBC-u Rebro u Zagrebu, a zahvat je izveo prof. dr. Drago Prgomet, pročelnik zavoda za kirurgiju glave i vrata.

Novinarki HRT-a ovo treća operacija otkad joj je 2013. otkriven rak jednjaka. Prije operacije je rekla da je zahvat rutinski te da će se brzo vratiti na posao.

Zbog izbivanja s malih ekrana mnogi su posumnjali da se lijepoj voditeljici ponovo vratio tumor jednjaka koji je uspješno operirala prije tri godine u Austriji. Vijest o tome da ponovo ima problema sa zdravljem potvrdila je i sama voditeljica koja nije htjela otkriti  nikakve detalje o svom zdravstvenom stanju.

– Istina, danas odlazim na operaciju. Zahvat je rutinski, bit ću dobro i vraćam se na posao uskoro, čim mi to moje stanje dopusti. Molim za privatnost i razumijevanje! Nema potrebe za detaljima ni bilo kakvom dramom. Ionako se previše toga posljednjih mjeseci i godina provlačilo kroz medije o mom zdravstvenom stanju – rekla je Mila Horvat.

Mili Horvat ovo je već treća operacija u posljednje tri godine.

M.R./Foto:facebook

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

huda-jama-vesna-terselic-ivan-grujic

TERŠELIĆ BRANI UDBAŠA GRUJIĆA: Zbog njegove smjene ne istražujemo partizanske zločine

OKO 800 žrtava Hude jame, jednog od najokrutnijih partizanskih zločina nakon Drugog svjetskog rata, u četvrtak …

-->