Naslovna » Sport » Treću dionicu završilo 6 ultramaratonaca
Novska[1]

Treću dionicu završilo 6 ultramaratonaca

Share Button

Vlado Klasan, gradonačelnik Novske, kao i prošle godine pucnjem iz startnog pištolja označio je start treće dionice na kojoj startalo 8 trkača.

Nakon jučerašnjeg izrazito kišnog vremena danas je trkače pratila povremena kiša, no unatoč tome iz ukupne konkurencije ispali su  još dva trkača, riječ je o Ivi Aničiću, trkaču, kojemu je ovo 10 uzastopni ultramaraton Zagreb Vukovar.

Lojze Primožič, ovu najdužu dionicu završio je kao prvoplasiran sa vremenom 7:56:07, a drugoplasiran je Boris Ivanovič  sa vremenom 8:13:42, dok je trećeplasiran, Zdravko Barič s vremenom 10:37:51. Time je Lojze Primožič povećao svoju prednost u ukupnom poretku nad Borisom Ivanovič.

U cilju treće dionice  u Slavonskom Brodu natjecatelje su dočekali domaćini Tomislav Vlajnić sa organizacijskim odborom.

Predsjednik Udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba Ivan Friščić, uručio je domaćinima, zahvalnicu za pomoć u organizaciji ovog jedinstvenog natjecanja.

Sutra, u 8.30 sati startat će četvrta, najteža dionica prema Osijeku, koja je tek nešto kraća od prethodne i iznosi 84 km.

UDHOS/Foto: Z.Lucić

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

bojan-bogdanovic

Počinje nova NBA sezona s čak šestoricom hrvatskih košarkaša

U NOĆI s utorka na srijedu počet će 71. sezona američko-kanadske košarkaške NBA lige. Naslov …

-->