Naslovna » Hrvatska » U Savi pronađeno tijelo brigadira Jure Zadre
jurezadro, nestali

U Savi pronađeno tijelo brigadira Jure Zadre

Share Button

 

Na sjevernoj obali rijeke Save na području Ivanje Reke jučer 5. svibnja 2015. pronađeno je tijelo muške osobe. Policijski službenici Zagrebačke policijske uprave na teren su izašli na temelju dojave građanina.

Ljudski leš u Savi je  u utorak oko 11:40 sati primjetio jedan građanin dok je šetao uz rijeku na području Rugvice.  Odmah je pozvana policija koja je izvukla tijelo iz rijeke. Ustanovljeno je da se radi o muškoj osobi, a zbog raspadnutosti leša nije bilo moguće detektirati tragove nasilja.

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, gdje je identifikacijom utvrđeno kako se radi o nestalom pripadniku oružanih snaga, brigadiru Juri Zadri, čiji je nestanak prijavljen 24. travnja 2015. godine.

“U tijeku je utvrđivanje svih okolnosti ovog nesretnog događaja”, stoji u priopćenju Samostalne službe za odnose s javnošću i izdavaštvo MORH-a.

D.L. /morh

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

kolinda-pocasni-doktorat1

Predsjednica objasnila zašto je odustala od doktorata na Fakultetu političkih znanosti

Hrvatska je predsjednica na kraju drugog dana posjeta Azerbajdžanu održala predavanje na Diplomatskoj akademiji gdje su …

-->