Naslovna » Naslovna » U UKRAJINI LIKVIDIRAN SRPSKI TERORIST VLADIMIR STANIMIROVIĆ
2016-10-16-08-44-33

U UKRAJINI LIKVIDIRAN SRPSKI TERORIST VLADIMIR STANIMIROVIĆ

Share Button

Unatoč potpisanom primirju i mirovnom sporazumu iz Minska, nastavljaju se kontinuirani sukobi između proruskih pobunjenika i ukrajinske vojske.

U tim sukobima gotovo svakodnevno ima poginulih i ranjenih i s jedne i s druge strane. Najnoviji slučaj, kako prenosi ukrajinski Censor.net, dogodio se nedaleko sela Kominternovo u Donjeckoj oblasti gdje je u tijekom prošlog tjedna likvidiran srpski plaćenik “armije DNR” Vladimir Stanimirović.

O tome su objavu na twitteru te facebooku napisali sami predstavnici tzv. “DNR” gdje je navedeno kako je “srpski dragovoljac u redovima “armije DNR” poginuo tijekom kršenja primirja od strane ukrajinske vojske.

dejan-beric

Vladimir Stanimirović se među prvima Srbima javio kao dragovoljac još u rujnu 2014 godine kako ističe njegov suborac i snajperist Dejan Berić u redovima proruskih pobunjenika na istoku Ukrajine.

Stanimirović se na okupiranom dijelu ukrajinskog jugoistoka oženio i dobio sina, ali nije htio odustati od oružanog sukoba protiv legalne ukrajinske vojske te je na tragičan način i završio tu nesretnu avanturu poticanja rusko-srpskog bratstva na štetu Ukrajine i ukrajinskog naroda.

M.G. /Novi Pogledi /foto: FB

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

srbija20fap20zlatibor20blato1

NOGOMETNA KOMEDIJA: Pogledajte zašto se svi smiju nogometu u Srbiji!

Iz Srbije stiže video koji bi mogao postati globalni hit. Komične scene dogodile su se na …

-->