Naslovna » Hrvatska » Uhićen Zoran Erceg, osobni snimatelj ratnog zločinca Ratka Mladića i lažni vojni invalid
erceg zoran, a-hsp, srb, spojka

Uhićen Zoran Erceg, osobni snimatelj ratnog zločinca Ratka Mladića i lažni vojni invalid

Share Button

ZORAN ERCEG, osobni snimatelj ratnog zločinca Ratka Mladića i lažni ratni vojni invalid, na svojoj je Facebook stranici objavio je da uhićen u Srbu gdje je otišao prosvjedovati protiv članova Autohtone stranke prava koji su razapeli šator pored spomenika u Srbu.

Sve je prenosio videom uživo na Facebooku. Na snimci se može vidjeti kako su su ga priveli pripadnici interventne policije. “Imaju plinsku bocu. Stajala je tamo kod većeg šatora”, rekao je u jednom trenutku policajcima.

Erceg je za portal Index potvrdio da je uhićen i da mu policija brani odlazak na “šatoraško predavanje” te da ga drže u stanici.

Autohtona hrvatska stranka prava je podigla šator pored spomenika u Srbu gdje orgniziraju predsvanje o Domovinskom ratu, a krajnji cilj je spriječiti obilježavanje  tzv. antifašističkog ustanka u Srbu 27. srpnja.

Oko 18 sati pojavila se informacija da su A-HSP-ovci ipak pomaknuli šator i to za 10 metara, a tvrde da su to učinili u dogovoru s policijom.

D. Lukić/foto:

 

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

perkovic-loso-spojka-dok

Perković je 1991. tražio da se Domazet izbaci iz vojske: “Zatajio je atentat na Tuđmana!”

JOSIP PERKOVIĆ, ratni pomoćnik ministra obrane Gojka Šuška i prvi obavještajac Hrvatske u vrijeme bombardiranja Banskih …

-->