Naslovna » Hrvatska » Umjesto da hapsi kriminalce iz SDP-a i HNS-a HDZ srušio premijera kojeg je sam odabrao
Orešković, sabor_izjava

Umjesto da hapsi kriminalce iz SDP-a i HNS-a HDZ srušio premijera kojeg je sam odabrao

Share Button

Tihomir Orešković je, gledano iz hadezeovske perspektive, bio i ostao najveća Karamarkova pogreška  No, ako pogledamo njegovu sudbinu vidjet ćemo koliko malo vrijedi ljudski život, ugled i status onima koji danas nekog veličaju, a sutra ga pljuju kao da je najogavniji kriminalac.

Umjesto da su se uhvatili očitog kriminala u prošloj vladi, umjesto da su procesuirali Kotromanovića, Milanovića, Pusićku i Vrdoljaka, domoljupci su od početka krenuli nakrivo. Slušali su samo poltrone, svoje članstvo su izigrali i sad su stvarno postali grobari vlastitih ideja.

Orešković je prošlost, ali se bojim da je s njim otišla i kakva takva nada u neki oporavak. Milanović je obećao pakao i olako je to prošlo.

Ne zato jer je Most vražji izum, nego zato jer HDZ nije dostojan imena koje nosi. Kadroviranje ispod svake razine, a mentalitet komesara iz partizanske druge dalmatinske. Tako se na gradi sloboda, tako se samo uništava i ono malo zdravoga nacionalnoga tkiva.

Ispali smo svi taoci nekog tamo paušalnog ugovora, standardne metode rada u ovoj poniženoj državi. A dovoljno je ljudi tu koji će braniti sve što im se servira.

Zato se pripremimo za novu šok terapiju zvanu Vrdoljak, Pusić i Milanović.

V. Vukadin/Foto:SD


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

sedlar-bujica-oba

Prvi potez nove ministrice: Nina Obuljen vraća novac „neprofitnim“ medijima!

Ekipa iz tzv. nevladinog sektora, kojoj je Hasanbegović oduzeo milijune – već slavi! Šanse da …

-->