Što je Kramarić poručio Mandžukiću nakon što mu je Mandžo “ukrao” gol

listopad 10, 2016 maxportal
Share Button
Andrej Kramarić bio je nesuđeni strijelac. I HRT-ov Drago Ćosić na prvu je rekao da je Kramarić zabio za vodstvo Hrvatske. Kramarićevoj ime pisalo je na ekranu  nakon što je Hrvatska povela. Njegovu loptu koja je išla prema golu, na crti je glavom u mrežu zakucao Mandžukić.‘Nadamo se da će Mandžo platiti rundu’, našalio se Kramarić te nastavio:

‘Najvažnije da smo uzeli svih šest bodova, sve je bilo kako smo očekivali, moramo biti sretni i zadovoljni, jer smo ostvarili zacrtani plan na putu do Rusije.’


Finci su bili grubi…

‘Više od očekivanog. Sudac je dopustio grubu igru, ali znali smo što znači igrati u sjevernim krajevima, prirpemili smo se i u glavi, a bilo je lakše kada smo zabili.’

Od prve minute na terenu se našao Matej Mitrović koji je uskočio umjesto ozlijeđenog Vedrana Ćorluke. Odradio je odličan posao.

‘Čast je bilo zamijeniti Vedrana, očekivali smo tešku utakmicu. Billo je hladno, pripremili smo se na njihovu čvrstu igru, srećom zabili smo u pol sata. Malo sam bio uzbuđen, jer je to za mene jedan veliki uspjeh’, rekao je za HRT Mitrović.

M. R. Foto:epaKomentari
Share Button