VIDEO: KAOS U NEW YORKU – Kamionom gazio ljude, najmanje šest mrtvih

listopad 31, 2017 maxportal
Share Button

Na području Manhattana u New Yorku, u blizini Svjetskog trgovačkog centra, u utorak poslijepodne po lokalnom vremenu došlo je do brutalnog napada u kojem je život izgubilo najmanje šest, a ranjeno je najmanje devet osoba, izvijestili su lokalni mediji.Prema prvim informacijama, zasad nepoznata osoba zaletjela se kamionetom u veći broj biciklista, koji su se vozili po biciklističkoj stazi.

New York Times javlja da je vozilo jurilo duž 20-ak blokova, uz rijeku Hudson, a putem se zabilo i u školski autobus. Vozač je u konačnici iskočio iz vozila te je izvadio dva lažna pištolja, nakon čega je priveden.

 Policija je isprva tvrdila da ne vjeruje da je riječ o terorizmu, no ubrzo je događaj prekvalificirala u teroristički napad.

Iako su se isprva pojavila i izvješća da je netko i zapucao, policija to zasad nije potvrdila. Jednako tako nisu potvrđena ni izvješća lokalnih medija prema kojima je sumanutom pohodu prethodila svađa dvojice vozača.

 

Na mjesto događaja upućene su brojne policijske snage, a otamo stižu i uznemirujuće snimke na kojima se vide neki od teško ozlijeđenih biciklista kako leže na tlu nakon što ih je pokosio kamionet.Komentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button