Naslovna » Naslovna » URUGVAJAC LUIS SUAREZ IPAK PRIZNAO Neću više, majke mi!
140626104638suarez-660x330[1]

URUGVAJAC LUIS SUAREZ IPAK PRIZNAO Neću više, majke mi!

Share Button

Luis Suarez je na Twitteru objavio ispriku talijanskom obrambenom igraču Giorgiu Chielliniu te priznao da ga je ugrizao na utakmici Svjetskog prvenstva između Urugvaja i Italije.

“Istina je da je moj kolega Giorgio Chiellini pretrpio fizičku bol zbog mog ugriza. Iskreno se kajem zbog svega što se desilo. Ispričavam se Giorgiju Chielliniju i cijeloj nogometnoj javbnosti. Zaklinjem se svima da mi se ovakvi incidenti neće ponoviti”, napisao je na Twitteru.

Podsjetimo, Suarez je na utakmici protiv Italije ugrizao Giorgija Chiellinija. Sudac to nije vidio, ali kamere jesu. Urugvajac je dobio devet utakmice kazne, izbacili su ga sa SP-a, a dobio je i četiri mjeseca suspenzije u svim natjecanjima.

Ovo je treći put da je Suarez kažnjen zbog istih grešaka. Prvi incident se desio sa PSV-ovim igračem Otomanom Bakkalom 2010. godine, a Branislava Ivanovića iz Chelsea Suarez je ugrizao za ruku 2013. godine.

Nakon što mu je glavni tajnik Fife Jérôme Valcke poručio da potraži liječnika, Suarez suočio s novim problemima. Sponzori su počeli otkazivati suradnju.

„Nažalost, zbog onoga što je napravio na utakmici protiv Italije, otkazujemo suradnju s Luisom Suarezom. Ova odluka odmah stupa na snagu“ – službena je izjava online kompanije 888Poker.

Skloni smo povjerovati da su sponzori bili glavni motiv Suarezove isprike.

(maxportal)


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

huda-jama-vesna-terselic-ivan-grujic

TERŠELIĆ BRANI UDBAŠA GRUJIĆA: Zbog njegove smjene ne istražujemo partizanske zločine

OKO 800 žrtava Hude jame, jednog od najokrutnijih partizanskih zločina nakon Drugog svjetskog rata, u četvrtak …

-->