Naslovna » Naslovna » VEĆ SE PONAŠA KAO DA JE PREDSJEDNICA: General Gotovina pozvao Kolindu na ribarenje
kolinda gotovina

VEĆ SE PONAŠA KAO DA JE PREDSJEDNICA: General Gotovina pozvao Kolindu na ribarenje

Share Button
Kolinda u Sinju: Već se ponaša kao predsjednica

Kolinda Grabar Kitarović na Sinjskoj alci bila je glavna vijest. Pokazala je da se ponaša kao da je već predsjednica i na neki način zasjenila sve ostale uzvanike  Alke. Dan poslije posjetila je generala Antu Gotovinu i njegovu farmu tuna u Murterskom moru.

Želja generala Gotovine da ugosti pomoćnicu glavnog tajnika NATO saveza ostvarena je dan uoči proslave Dana domovinske zahvalnosti u Kninu. Gotovina je, u pratnji obiteljskog prijatelja i suborca Željka Dilbera, predsjedničku kandidatkinju HDZ­-a odveo do tunogojilišta i pokazao proizvodni proces na farmi koju vodi njegova tvrtka “Pelagos net farma” d.o.o, piše kolega Davor Ivanković iz Večernjeg lista

“Oduševljena sam poslom koji radi naš general, impozantno je bilo vidjeti kako se tune hrane u kavezima, jadranskom srdelom. Puno sam naučila i zahvalna sam gospodinu Gotovini i njegovim kapetanima i posadi na oba broda, izjavila je nakon obilaska farme K. Grabar Kitarović. Zanimala se i za poslovne izazove koji prate Gotovinin posao, o njegovoj suradnji s Japancima i želji da proširi posao.

Kako je posjet potrajao čitav dan, bila je to prilika da general i kandidatkinja HDZ- a malo “vježbaju” i razgovor na francuskom jeziku, kojega oboje dobro poznaju i govore.


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

projekt-velebit-11

MARKO JURIČ: Vrijeme je za akciju, Hrvati moraju prestati biti narod sućutnih naricatelja

DOSTA je svih tih beskonačnih žalopojki o stradanju Hrvata. Raznih knjiga, dokumentarnih filmova, tribina, okruglih stolova …

-->