Naslovna » Hrvatska » Vesna Balenović: Predsjednik Josipović spreman je počiniti kazneno djelo
v_balenovic[1]

Vesna Balenović: Predsjednik Josipović spreman je počiniti kazneno djelo

Share Button

”Što se tiče doktora Kujundžića, mogu otići kod njega na pregled i nadam se da neću morati donijeti kovertu”, izrazito je štetna izjava kojom je predsjednika Josipovića prije koji dan, na veoma neprimjeren način replicirao svome protukandidatu prof.dr. Milanu Kujundžiću -kaže u priopćenju  najpoznatija hrvatska zviždačica Vesna Balenović.

“Podsjećam predsjednika Josipovića da je davanje mita, kao i primanje mita kazneno djelo. Ovakvom neodgovornom izjavom predsjednik Josipović sigurno je potakao i druge građane na slično promišljanje. Žalosno je da Josipović kao predsjednik Republike iskazuje spremnost počinjenja kaznenog djela nuđenja mita radi boljeg liječničkog tretmana.  Poruka koju je na ovaj način uputio predsjednik Josipović, društveno je potpuno neprihvatljiva, štetna i duboko vrijeđa kompletnu liječničku struku. Nadamo se da predsjednik Josipović, kao profesor Pravnog fakulteta tijekom svojih predavanja ne afirmira i ne zagovara pred svojim studentima mito kao modus operandi, kao regularan način  ponašanja i življenja.

Svi oni koji se osjećaju povrijeđenim ovakvom neodgovornom izjavom, mogu tražiti ispriku predsjednika Josipovića, ali smatram da je nikada neće dobiti. Ovakva sramotna izjava predsjednika Josipovića samo govori kako je koruptivan način razmišljanja, duboko ugrađen i prisutan u glavama vodećih političara, koji bi Republiku Hrvatsku upravo trebali izvući, a ne još dublje gurati u ponor kriminala i korupcije u kojem se nalazi.

Odlaskom Mesića s Pantovčaka smatrali smo da se Hrvatska oslobodila predsjednika „zabavljača“, koji je često svojim  neodgovornim izjavama i postupcima sramotio Hrvatsku, no čini se da se s Josipovićem kontinuitet nastavio – ističe Vesna Balenović.


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

nina-obuljen-portal-oko

PERO KOVAČEVIĆ: Praljku sam poručio da ne tiska nove knjige dok je Nina Obuljen ministrica

VLADA Andreja Plenkovića je 14. Vlada Republike Hrvatske od osamostaljenja Hrvatske. Andrej Plenković je o novoj …

-->