Naslovna » Vijesti » Vesna Pusić pobjegla s HRT-a: “Ne želim sjediti u istoj sobi s generalom Željkom Glasnovićem!”
vesna-pusic-zeljko-glasnovic-spojka

Vesna Pusić pobjegla s HRT-a: “Ne želim sjediti u istoj sobi s generalom Željkom Glasnovićem!”

Share Button

U EMISIJI Otvoreno Mislava Togonala na HRT-u na temu izbjeglica gostovali su Željko Glasnović, nezavisni saborski zastupnik, Gordan Bosanac iz Centra za mirovne studije i Igor Tabak, stručnjak za sigurnost. 

U emisiji je trebala gostovati i saborska zastupnica Vesna Pusić, bivša predsjednica HNS-a i bivša kandidatkinja za glavnu tajnicu UN-a. Pusićka je bila došla na Prisavlje, no kad je saznala da će biti u studiju zajedno s generalom Glasnovićem, okrenula je auto i pobjegla ispred zgrade HRT-a.

Pusić nije htjela biti u istom studiju u kojem je general Hrvatske vojske Željko Glasnović, s parkinga HRT-okrenula je auto ostavivši prazan stolac u studiju Otvorenog.

U uvodu emisije Togonal je obavijestio gledatelje da je Vesna Pusić potvrdila dolazak u Otvoreno, ali je neposredno pred početak emisije otkazala gostovanje.

Toliko o toleranciji i poštovanju kad saborska zastupnica i deklarirana humanitarka ne želi sjediti u istom studiju s drugim izabranim zastupnikom, kojega je narod izabrao na nezavisnoj listi, a ne u koaliciji gdje je izbor zajamčen, a uz to je i general pobjedničke Hrvatske vojske.

Ili Vesni Pusić smeta upravo to što je Glasnović general “Pobjedničke vojske jake”, pa s njim ne želi biti u istom studiju.

ŠTO MISLITE O OVOJ TEMI MOŽETE NAPISATI U KOMENTARIMA

Maxportal/ hrt

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

martina-dalic-niko-dalic

HOĆE LI MARTINA DALIĆ ODLUČIVATI O INI!? Njen suprug za četiri Vlade član je Uprave INA-e

NIKO DALIĆ, suprug Martine Dalić, novimenovane ministrice gospodarstva i potpredsjednice Vlade, član je Uprave Ine …

-->