Naslovna » Tehno » Vestigo tweak vam pomaže u upravljanju WiFi mrežama
vestigo-660x330[1]

Vestigo tweak vam pomaže u upravljanju WiFi mrežama

Share Button

Apple se konačno smilovao pa smo sa iOS 7 dobili Control Center pomoću kojeg možemo paliti i gasiti određene funkcije uređaja kao što je WiFi. To vam može pomoći samo ako se nalazite u blizini poznatih mreža na koje će se iPhone ili iPad automatski “nakačiti.” Što učiniti ako želite, bez ulaženja u Postavke aplikaciju, dobiti više informacija o WiFi mrežama u vašoj blizini? Odgovor nudi novi tweak Vestigo.

Tweak se oslanja na Activator te ćete po instalaciji morati da mu zadate odgovarajuću gestu kojom ćete ga po želji pokretati. Korištenjem zadane geste pokrenut ćete Vestigo WiFi manager koji djeluje kao prozorčić koji se, na očigled, otvara iz WiFi ikone u Status Baru. Iz spomenutog prozorčića možete uključiti/isključiti WiFi, pretraživati dostupne mreže, povezivati se sa njima ali i iskoristiti gomilu drugih informacija i opcija koje neće pronaći ni u Postavkama aplikaciji kao što su jačina signala, kanal, SNR i još mnogo toga.

Vestigo (1)

Vestigo ne samo da je koristan nego je i jako dobro dizajniran te se doima kao djelo ruku Appleovih softwareskih inžinjera. Na ModMyi repozitoriju možete ga kupiti po cijeni od 1,59$ što i nije toliko loše ako imate konstantnu potrebu da prčkate po WiFi mrežama.

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

sms prevara

HAKOM UPOZORAVA: Pazite na SMS poruke, u toku je ozbiljan pokušaj prijevare

HAKOM upozorava na novi pokušaj prijevare putem mobitela na način da se personaliziranom SMS-om upućenim …

-->