Naslovna » Naslovna » VIDEO: Težak pad Bojana Bogdanovića, zaradio potres mozga
bogdanovic_13.jpg.688x388_q85_crop_upscale[1]

VIDEO: Težak pad Bojana Bogdanovića, zaradio potres mozga

Share Button

Bojan Bogdanović teško je pao tijekom treće četvrtine utakmice protiv Slovenije. Iako je ostao na klupi reprezentacije, više nije ulazio u igru.

Pet minuta i 53 sekunde prije kraja treće četvrtine naš najbolji strijelac udario je snažno glavom u parket nakon prekršaja Joksimovića koji je pokušao blokirati njegovo zakucavanje.

“Čulo se da je teško pao i jako udario. Liječnicu su preporučili da ne ulazi u igru. Nisu bezveze to rekli, ali znat ćemo realno stanje tek kad dobijemo nalaze pretrage. No, nakon toga me još pet puta tražio da uđe u igru. Znate kakav je Bojan, koliko je tvrdoglav i pozitivan lik, koji bi dao sve da uđe u igru. No, ne postoji taj rezultat koji bi dopustio da se nečije zdravlje ugrozi”, rekao je izbornik Velimir Perasović.

Nakon ozljede Bojan se na klupi s rezervnim igračima zadržao još neko vrijeme, a potom je u pratnji liječnika odveden na pretrage u bolnicu sa sumnjom na potres mozga

Nakon susreta liječnici reprezentacije rekli su da je Bojan dezorijentiran te se strahuje da je u pitanju lakši potres mozga.

Pitanje je hoće li ga Velimir Perasović imati na raspolaganju u nedjeljnoj utakmici protiv Grčke. Više će se znati ujutro nakon obavljenih liječničkih pretraga.

 

M.R./Foto/video:hrt

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

plenković, hasan

Plenković o ‘izdanim’ Hasanbegovićevim biračima: “Ne vidim nikakav problem u tome!”

Premijer Andrej Plenković izjavio je da ne vidi nikakav problem u nezadovoljstvu dijela HDZ-ovih birača …

-->