Apel pretučene djevojke digao Hrvatsku na noge: ”Policiji su ovo lakše ozljede, a ON je na slobodi!”

veljača 8, 2016 maxportal
Share Button

JAVNI apel Dijane Tičić, djevojke dalmatinskih korijena koja živi u Zagrebu, objavljen na Facebook stranicama Vlade u kojem upozorava na brutalni napad na svoju prijateljicu i njenu sestru, izazvao je veliku solidarsnost na društvenim mrežama.Tek nakon javog apela eagirala je i policija

-Poštovani, moja prijateljica i njena sestra su brutalno pretučene, a pod pretučene mislim na kopanje očiju, gušenje, muške udarce u glavu, čupanje i grebanje – i nakon takve traume koju im je priuštio jedan ‘gospodin’, odu pune nade na hitnu i policiju jer oni im moraju pomoći, jer su oni tu za narod, jel tako? E pa te sve fizičke traume koje su one doživjele vi zovete lakše tjelesne ozljede (…)

Molimo za bilo kakvu pomoć, jer državi je ovo lakša tjelesna ozljeda, a on je slobodan! Nikakvo opravdanje ne postoji za ovo! Ti si muškarac? Ti sinula (…)

Pokrenimo se svi, postoji još takvih žena, moramo poduzeti sve što možemo – napisala je djevojka koja je na svojim Facebook stranicama objavila i šokantne fotografije tog nasilja.

MOLIMO BILO KAKVU POMOC,JER DRŽAVI JE OVO LAKŠA TJELESNA OZLJEDA,ON JE SLOBODAN!!NIKAKVO OPRAVDANJE NE POSTOJI ZA…

Posted by Diana Tičić on 7. veljača 2016

nasilje nad ženamaKomentari
Share Button