Bivša Josipovićeva savjetnica Zrinka V. Mojzeš izvrijeđala i djecu ministra Hasanbegovića

srpanj 20, 2016 maxportal
Share Button

ZRINKA VRABEC MOJZEŠ, savjetnica bivšeg predsjednika Ive Josipovića za društvena pitanja, u     tjedniku Nacional okomila se na ministra kulture dr. Zlatka Hasanbegovića i njegovu obitelj.Vrabec Mojzeš postala je poznata nakon što je živog Račana proglasila mrtvim, a odlazeći s Radija 101 na Pantovčak ostavila dug od 19 milijuna kuna.

U tekstu pod naslovom „Od raspusta do kampanje”  posebno su niski i uvredljivi napadi Z. V. Mojzeš na djecu ministra Hasanbegovića:

A kad smo već kod kampanje, ljubazno molim buduću vladu, ma tko je sastavljao, da prilikom imenovanja ministra kulture nastoji izabrati nekoga tko je bio barem na dva koncerta u životu i možda pokojoj kazališnoj predstavi, a ne samo na nogometnim utakmicama. Netko tko zna da nije zgodno u prvom redu gala koncerta na Stradunu razvaliti čeljust žvakaćom, s cijelom obitelji – ženom i djecom koja također marljivo žvaču. Možda od nervoze ili dosade zbog krajnje nenaviknutosti na takve čudne događaje, na kojima se ne možeš pošteno ni potući, a kamoli vikati ‘za dom spremni’ ili baciti neku baklju!

Bilo bi zgodno da ministar bude netko tko zna kada treba zapljeskati, kada se ustati i kako pozdraviti ljude oko sebe. Osim što podrazumijeva podrezane nokte, opranu kosu, pošišane dlake u nosu, čiste gaće i ‘zglancane’ cipele, ministarska funkcija zahtijeva i poneku društvenu vještinu, lakoću komunikacije, ležernost s medijima, a i određena doza simpatičnosti, bez luđačkog pogleda, dobro bi došla. Budući da sve to megapopularni Hasanbegović nema ni u tragovima, ovo je moj osobni dodatak zahtjevu Kulturnjaka 2016, koji su u otvorenom pismu zatražili da stranke već sada imenuju budućeg kandidata za ministra kulture…”

Ako je i od žene koja je živog čovjeka proglasila mrtvim, previše je.

D. Lukić/Foto:portalOko

 Komentari
Share Button