Borković: LD “Fazan” je zločinačka organizacija, kobilu su terencom tjerali nasipom pa likvidirali

prosinac 4, 2015 maxportal
Share Button

BRANKO BORKOVIĆ, Mladi Jastreb objavio je tjeralicu za članovima Lovačkog društva “Fazan” iz Topolja kraj Ivanić Grada. Borković je objavio i šokantnu fotografiju uginule kobile i tvrdnju da su je, nakon potjere terencima, nasipom uz Savu likvidirali članovi LD Fazan.“Tjerali su je terencom po savskom nasipu i ustrijelili između sela Prečno i Prerovec. Jadna po(mi)licija, kao i u mnogim dosadašnjim aktivnostima zločinačke organizacije nije našla ništa osim zrna u tijelu kobile.

Ovo je za njih “samo” uništenje tuđe stvari. Prava sitnica”, piše Borković

U ranijem postu Borković je za članovioma “Zločinačke skupine okupljene u LD Fzan” objavio  pravu tjeralicu i poziv prijateljima da mu dostave spoznaje o članovima te skupine i njihovom djelovanju.

“Zločinačka skupina okupljena u LD “Fazan” – Topolje. Pozivam sve fb prijatelje da mi dojave sve spoznaje o osobama koje su članovi te zločinačke organizacije kao i sve dostupne podatke o njihovom zločinačkom djelovanju.

Nakon posljednjih prijetnji ( i nečasnih radnji koje su počinili) koje su mi upućene, ODLUČIO SAM krenuti u obračun s hobotnicom vezanom za navedenu zločinačku organizaciju. Uskoro otvaram posebnu grupu. Predsjednik im je RUDOLF ROM.”

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se oglasiti i jedna udruga za zaštitu životinja. I što će na sve reći policija.

M. Radev/Foto:Facebook BBKomentari
Share Button