Branko Škrtić iz Karlovca: Mala je razlika između Biblije i ustaških načela

veljača 28, 2015 maxportal
Share Button

ŠKRTIĆ: “Osobno ću kazati da je NDH bila dobro uređena država, a i sustav je bio dobro razrađen, no imala je NDH jednu manu, a to je što je propala.”

Branko Škrtić, hrvatski branitelj iz Karlovca, poznat po štrajku glađu u Savskoj na početku braniteljskoga prosvjeda, na svom Facebook profilu na neobičan je način komentirao odluku ministra policije Ranka Ostojića da Autohnoj Hrvatskoj stranci prava zabrani postrojavanje ‘stranačke vojske’ na Trgu Bana Jelačića.

Škrtić je Facebook profilu napisao kako nema velike razlike između Svetog pisma i ustaških načela.“Ostojić zabranjuje okupljanje A-HSP-ovaca na Jelačić placu pod krinkom okupljanja ustaša, a istovremeno dozvoljava avetima partizanskim da se šetaju po Kumrovcu. Gdje je tu demokracija?Nestala u magli. Kad bi Ostojić pročitao ustaška načela sadržana u 10 stavki vidio bi vrlo malu razliku od Svetog pisma. Kako on ne poznaje niti Sveto pismo niti ustaška načela, već samo zna i čita Komunistički manifest, razvidna je njegova reakcija. Sad imamo na krvi stečenu domovinu, štujmo nju, štujmo njene ratnike, napravimo odmak od gubitničkih ideologija”, napisao je Škrtić u petak ujutro.škrtić-660x330[1]

Škrtić se ponovno oglasio nakon prosvjeda na Trgu bana Jelačića i privođenja Dražena Keleminca:

“HRVATSKA STVARNOST. Dok štovatelji zločinca lošeg bravara Tita marširaju po Jelačić placu u Šestinama na grobu Hrvatskog velikana Dr. Ante Starčevića uhićuju se pripadnici pravaške stranke i odvoze u milicijskim maricama. Veliki Ustaše fb kvocaju i isčuđuju se. Predsjednik te stranke je Keleminec, do kojeg puno ne držim, no kad je demokracija u pitanju na njegovoj sam strani. U Zagrebu zasjeda HSP kojem je na čelu Danijel Srb i vidim ne reagira na taj čin milicije. Gdje su ti silni pravaši da dođu zaštiti braću pravašku? Nestali u borbi za udobne fotelje i zvanjem predsjednika stranke pa makar bilo i 10 članova. Je*em te živote”, napisao je Škrtić.

Zanima li Vas, načela Ustaškog pokreta možete pročitati OVDJE:

Autor: M. Horvat
Photo: M. MarkovićKomentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button