Djelatnik Ministarstva vanjskih poslova uhićen s kilogramom marihuane!

listopad 25, 2011 maxportal
Share Button

Djelatnik Ministarstva vanjskih poslova, 32-godišnji Srđan Tripalo uhićen je u Splitu s kilogram marihuane, piše Slobodna Dalmacija.  Tripalo je  je jučer oko 13. 15 sati zaustavljen u automobilu u Tolstojevoj ulici. Bio je u ford escortu, a naknadnom pretragom automobila nađeno mu je 976 grama marihuane, te dva mobitela i novac.

Kasnije je pretražen i stan koji Tripalo koristi u Splitu u Krležinoj ulici , te je i tu pronađeno nešto manje od 50 grama marihuane. Tripalo je u ovom trenutku na krim-istraživanju, a oko 14 sati trebao bi biti priveden u DORH. Brani ga splitski odvjetnik Željko Gulišija.

Tripalo je prilikom uhićenja i kasnije obrade policajce uvjeravao da ima diplomatski imunitet, što se kasnije pokazalo netočnim. Na njegovom profili na Linkedinu sam navodi kako je treći tajnik Ministarstvu vanjskih poslova.

U MVP-u potvrdili su uhićenje svoga djelatnika Srđana Tripala, inače drugog tajnika, koji je radio u Odjelu za konzularne poslove. MVP je obaviješten o akciji uhićenja od strane policije.

Tripalo nema diplomatski imunitet, koji koriste djeltnici MVP-a angažirani u inozemstvu, dok je uhićeni radio u sjedištu u Zagrebu.

Maxportal/Foto:Ilustarcija
Komentari
Share Button