Karamarko: Zašto je otišla Martina Dalić

rujan 29, 2014 maxportal
Share Button

Uoči stranačke konferencije “Jačanje zdravstvenog sustava – mogućnosti i perspektive” šef HDZ-a Tomislav Karamarko dao je izjavu. Sreću u SAD-u zaželio je premijeru Zoranu Milanoviću.
”Međutim, ja se toplo nadam da to ne bude repriza Australije – jedan izlet i posjeta obitelji”, rekao je Karamarko te komentirao i odlazak Martine Dalić iz stranke te njezine kritike da nema gospodarski plan.Na upit o gospodarskom planu, Karamarko je novinarima rekao: ”Vi to mene pitate, a ne pitate Milanovića? Slušali ste ga u maniri najboljeg stand up komičara kada je iznosio izvješće”.

”S našim inozemnim prijateljima, koji imaju iskustvo koje mi još nemamo, radimo gospodarski program. Izlazimo s njim prije ljeta, krajem proljeća”, rekao je Karamarko i nadodao kako je Dalić kontradiktorna, i da mu nije jasno zašto nije ostala i nastavila raditi, ali joj je zaželio uspjeh u karijeri.

”Čini mi se da je ona izašla iz stranke u osobnoj reakciji na nešto što se dogodilo… Ja, naime, i dalje ne dopuštam da se govori o imenima i vladi u sjeni, jer bi to bila zla krv u stranci i u koaliciji. Najprije trebamo imati program, sustav i lagano pripremati ljude. Moj je interes u prvi plan gurati mlada i stručKomentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button