Unuk Jovana Raškovića: ”Lepo je u zapadnim srpskim pokrajinama! Opet ćemo rušiti Šibenik”

srpanj 27, 2016 maxportal
Share Button

JOVAN IVIĆ sin je Sande Rašković – Ivić i Aleksandra Ivića.  I unuk Jovana Raškovića. Živi u Beogradu. Sanda Rašković  rođena je u Zagrebu kao jedino dijete u obitelji Jovana Raškovića i Tanje rođ. Stipišić.Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Šibeniku, a na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 1980. godine diplomirala je psihijatriju. kao i otac Jovan . Radila je kao liječnica u zagrebačkoj bolnici Rebro, udala se  i imala dvoje djece. U vrijeme agresije na Hrvatsku, čiji je jedan od idejnih tvoraca bio njen otac Jovan,  rastavila se i s djecom pobjegla u Beograd.  Sin joj se ubrzo vratio ocu u Zagreb, a kći je ostala s njom.

Nakon smrti oca Jovana  ušla u politiku na radikalnu desnicu. Kao i otac Jovan. Danas je predsjednica Demokratrske stranke Srbije i zastupnica u Skupštini. U Beogradu se ponovo udala za Aleksandra Ivića s kojim je dobila i svoje treće dijete, sina Jovana Ivića.

A upravo je taj njen sin Jovan Ivić ovih dana zbog primitivizma postao tema društvenih mreža.

Početkom ljeta boravio je u djedovoj primoštenskoj vili koja je neko vrijeme bila na prodaju, no zbog previsoke cijene Sanda Rašković ju je dala restaurirati i – zadržati. I dok mladi Jovan uživa na hrvatskom moru, paralelno se na svom Facebook profilu zabavlja nedopustivim provokacijama. Uz fotografiju sa splitske rive napisao je komentar na ćirilici:

“Poslednji dan u zapadnim srpskim pokrajinama”. Komentar i fotografija izazvali su lavinu lajkova i primitivnih komentara.

Vrlo mlad i vrlo primitivan, Jovan je stavio fotografiju zaštićene povijesne jezgre grada Šibenika stradale u velikosrpskoj agresiji u Domovinskom ratu.

“I opet će”, komentirao mu je jedan prijatelj, a drugi dodao:

“Sledeći put neće imati šta da se zaštiti”.

jovan-ivić, facebook jovan-ivić-facebook 2

srbi begaju

Foto:/FacebookKomentari
Share Button