U Bujici objavljen dokument Maxportala da je Goran Radman radio za KOS

veljača 16, 2016 maxportal
Share Button

GOST emisije Bujica bio je komentator Večernjeg lista Ivan Hrstić, govorili su o pismu predsjednice Grabar Kitarović  šefu SNV-a Miloradu Popovcu, o Goran Radmanu i njegovoj suradnji s KOS-om te stanju medija u HrvatskojNa početku emisije u Bujici je objavljena desetominutna verzija pisma hrvatske predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović najpoznatijem etno-biznismenu Miloradu Pupovcu. Hrstić je komentirao da je to dobro jer je javnost sada imala prilike čuti cjelovito pismo, a ne kao na drugim televizijama – samo manje dijelove.

Potpisujem sve što je predsjednica rekla, bez obzira što neki kažu da ona ne bi smjela tako komunicirati. Poslala je jasnu i opipljivu lekciju cijeloj hrvatskoj javnosti. Pupovac bi se sam trebao zapitati što je to napravio da dođe do ovakve nesnošljivosti. To je trebao učiniti ujutro pred ogledalom, prije nego li je poslao pismo predsjednici. Radi se o čistom političkom reketarenju – rekao je u Bujici novinar i kolumnist Večernjeg lista Ivan Hrstić i dodao:

– Pupovac je shvatio da mu je u vlasti pobjegao dio kolača na koji smatra da ima pravo. I zato je ovo političko reketarenje! No, on je manji problem… Ima i drugih. Poručuju dijelu javnosti da su „fašisti“, a „smrt fašizmu“ je dozvoljena krilatica, znači – pozivaju na smrt političkih neistomišljenika! Pa zar se moramo bojati što ćemo govoriti?! Takva poruka izaziva radikalizaciju društva i ona je unaprijed smišljena. Išli su na kartu podjele. Pokušavaju zastrašiti dio građana da dolazi “desna najezda” i da je Milanović jedina garancija da će biti zaštićeni…

bujica, radman kos

Dokument SIS, objavljen na Maxportalu, koji svjedoči da je Goran Radman radio za tajnu službu agresorske vojske

Bujica je večeras objavila i dokumente SIS-a koji potvrđuju da je Goran Radman, aktualni ravnatelj HRT-a doista radio za KOS JNA!

HRSTIĆ: – SDP je Radmana doveo na HRT da nastavi tamo gdje je stao 1989. godine! Ne zbog njegovih sposobnosti nego zbog ideološkog backgrounda. Ako su ovi dokumenti autentični, a nemamo razloga sumnjati da nisu – Radman momentalno mora otići. I mnogi drugi razlozi i saznanja o njemu, sasvim su dovoljni da ode. S njegovom smjenom ne treba otezati.

U Bujici su objavljene i ankete o potpori građana dr. Zlatku Hasanbegoviću, hrvatskom ministru kulture, ali i one u kojima Zagrepčani iskazuju svoje negativno mišljenje o Miloradu Pupovcu.

Bujica je otkrila i tko je HOS-ovac na slici s Hasanbegovićem iz 1993. godine na splitskoj Rivi, koji mu je poklonio kapu zbog koje su ga napale srpske Novosti. Riječ je o Anti Topiću koji je godinu dana kasnije poginuo! Redakciji Bujice javio se njegov nećak Ante Kunac iz Njemačke koji je po ujku Anti dobio ime i sestra Milena Kunac iz Kaštela. Ispričali su priču o jednoj poštenoj hrvatskoj obitelji koja je tijekom cijele povijesti davala borce koji su ginuli za Hrvatsku.

HRTSIĆ: – Oni koji kreiraju „fašiste“ – njima je svejedno je li kapa „ustaška“ ili HOS-ovska. To je licemjerstvo Ivice Đikića iz Novosti. Za njega se isto mislilo da je bio u HOS-u i pozdravljao je javno sa „Za dom – Spremni“ pa je rekao da je to njegova „rugalica“, a ispostavilo se da mu u biti – nisu dali u HOS! On je dobro znao da je to HOS-ovska kapa, ali je svejedno zavaravao javnost…

Zašto zaista napadaju Hasanbegovića – zanimalo je voditelja Bujice, a Hrstić je zaključio:

– Nema sumnje kad nekog pritisneš tamo gdje najviše boli, a to je džep, da će skočiti! Svima su te kune jako mile! Danas u Hrvatskoj preko noći možeš postati „fašist“, stavit će ti žig na čelo… Njima naprosto trebaju „fašisti“ kako bi postojao razlog za njihovo postojanje i novac koji primaju iz proračuna, od svih nas… „Antifašizam“ je nešto što u normalnim zapadnim zemljama više uopće ne koriste kao riječ jer je nepovratno ocrnjena kroz istočnoeuropske, staljinističke varijante.

Na kraju Bujice, zbog velikog interesa javnosti, ponovo je pušten prilog iz WC-a jednog zagrebačkog restorana, u kojem su se susreli Hrvoje Petrač i kontroverzni Davor Butković.

U zadenje vrijeme Butković piše pod pseudonimom Ivan Violić, zbog višemilijunskog poreznog duga i kako bi izbjegao brojne vjerovnike. Petrač ga je na izlasku iz WC-a priupitao: „Gospon Butković, jeste dobro kakili? Guza dobro radi?!“

Hrstić je prilog komentirao riječima da je i ovo potvrda kako je Bujica jedan uistinu zanimljiv, gledan i jedinstven politički show, kakvi su posve uobičajeni u zapadnim demokracijama poput Amerike.

TV Bujica/Foto:Screen shot

 Komentari
Share Button