Ministar branitelja Tomo Medved već deset dana na bolničkom liječenju

srpanj 1, 2016 maxportal
Share Button

MINISTAR branitelja Tomo Medved već desetak dana je na bolničkom liječenju u zagrebačkoj bolnici Rebro. Javnost je o tome izvijestio njegov ratni suborac i prijatelj Miodrag Demo.Uz želje za brz oporavak Demo je napisao “Posjetio svog brata po oružju, ministra Tomu Medveda u bolnici na Rebru. Dobro je, brzo će ponovo nazad u stroj”.

Ministar branitelja Tomo Medved na liječenje je primljen zbog visokog tlaka ( 250 /180) prije  deset dana, a zaključili da je loše zdravstveno stanje posljedica stresa i pretjeranih aktivnosti pa su ga zadržali na oporavku.

Njegovi prijatelji i suradnici kažu da je (pre)visoki tlak posljedica svakodnevnog izlaganja stresnim situacijama i želji da se što prije riješe nagomilani problemi braniteljske populacije, da se i na poslu ministra nesebično i sto posto daje kao što je to činio i u Domovinskom ratu.

Njegovom zdravstvenom stanju sigurno nije pomogla činjenica da ga je Vlada planirala za posebnog izaslanika na skup u šumi Brezovica gdje partizani 22. lipnja slave Dan antifašističke borbe.

Ministri Tomi Medvedu želimo brrz oporavak

D. Lukić/Foto:facebook /cropixKomentari
Share Button