TAJNI ŽIVOT PUTINOVIH KĆERI Marija je pobjegla iz Nizozemske, a Katarina živi u Koreji

27 srpnja, 2014 maxportal
Širi dalje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Čak je i vrlo oprezni Jutarnji list preuzeo fotografiju portorikanske manekenke Ume Blasini i predstavio je kao Putinovu kći Mariju



Piše D. Lukić

Fotografija Marije Maše Putin (29), koja obišla svijet i oduševila javnost svojom pojavom, nije Putinova kći nego bivša mis Portorika, manekenka Vilmadilis Uma Blasin Perez.

wilmadilis uma blasini perez, manekenka, mis portorika foto  društvene mreže

Ovo nije Putinova kći nego miss Portorika Uma Perez

Marija Putin našla se na udaru bijesa nizozemske javnosti, koja odgovornost pad malezijskog aviona i pogibiju 298 putnika pripisuje njenom ocu, predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu, ali pošto njenih fotografija nema, netko je Uminu sliku podvalio kao fotografiju Marije Putin. Istina se saznala jer djevojka s fotografije nije anonimus, nego poznata portorikanska manekenka i bivša miss te zemlje.

Sve je počelo kad je gradonačelnik nizozemskog Hilversuma, Pieter Broertjes, na jednoj radio stanici rekao da Vlada treba deportirati kći ruskog predsjednika i njenog partnera. 
Gradonačelnik Broertjes uvjeren je da su separatisti, potpomognuti ruskim snagama, raketom pogodili zrakoplov.
Marija Putin i njen dečko Nizozemac, žive u gradu Voorschoten. Gradonačelnik Hilversuma je dan kasnije ublažio stav pa se na Twitteru ispričao kazavši da njegova izjava nije bila  pametna i primjerena.

Kćeri Hladnog rata

Međutim, nakon što se počelo pozivati na njezinu deportaciju, kći ruskog predsjednika napustila je Nizozemsku. O samoj 29-godišnjoj Mariji i njezinoj nešto mlađoj sestri Katarini (27) malo se toga zna zahvaljujući samom Putinu koji, prema riječima svog glasnogovornika, čvrsto vjeruje da njegov privatni život, kao i detalji o njegovoj obitelji, moraju ostati skriveni od javnosti. I ruski novinari su posjetili Voorschoten u Nizozemskoj da bi  provjerili priču o Putnovoj kćeri. U gradiću svi “znaju” da Marija Putin tu živi, ali nitko je nije vidio!

Iako sam Putin nikad nije priznao da njegova kći živi u Nizozemskoj kći Marija je, nakon  poziva na deportaciju, ovog tjedna završila u novinama. No, ni tad nitko nije saznao kako izgleda.

Ono što se dosad doznalo nije mnogo. Marija navodno živi na relaciji Rusija – Nizozemska, gdje boravi u Haagu.  U vezi je s 34-godišnjim Nizozemcem Jorritom Faassenom, direktorom  poznate ruske naftne tvrtke i vlasnikom dvoetažnog penthousea u Voorschotenu.  S njim je u kolovozu 2012. dobila sina, kojem je dala ime Mark.
Marija je rođena u Sankt Peterburgu 28. travnja 1985., a odrastala je prilagođavajući se očevim raznovrsnim poslovnim angažmanima, uključujući i onaj KGB-ov u Istočnoj Njemačkoj. Kad se obitelj Putin vratila u Rusiju, otac ju je upisao na elitnu njemačku akademiju, a kasnije, kad joj je bilo 11 godina, u njemačku međunarodnu školu Friedrich Hass u Moskvi. Kako se otac Putin uspinjao prema pozici ruskog vođe, Marija i njena dvije godine mlađa sestra Katarina, iz sigurnosnih razloga, ispisane su iz škole i obrazovali su ih  kod kuće.

Kad su malo narasle, često su putovale izvan zemlje – ponekad u sjeni oca i njegovih službenih angažmana, ponekad same, primjerice u Irsku i Italiju. Na kraju su studirale na državnom sveučilištu u Sankt Peterburgu, baš kao i njihov tata – Marija odnosno Maša biologiju, a Katarina (ili Katja) istočnjačke studije.

I prije nego je izabran za predsjednika zemlje 1999. Vladimir Putin nije se mnogo fotografirao s obitelji. Za razliku od većine zapadnih lidera, on svoj ​​privatni život čuva podalje od očiju javnosti.

Nije sigurno ni da li je mlada žena fotografisana ovde s Vladimirom i Ljudmilom Putin zaista Marija, piše Dejli mejl

Nije sigurno jeli mlada žena s Vladimirom i Ljudmilom Putin  kći Marija

Njegove kćeri Marija i Katarina (Yekatarina) odrastale su daleko od uvijek budnih paparazza. Istina, ni njih dvije nisu pravile ekscese da bi zapele za oko tabloidima. Ono što ostaje znatiželjnicima samo su slike iz djetinjstva, na kojima se pojavljuje s tatom, mamom i sestrom Katarinom, za koju se vjeruje da je u braku sa sinom južnokorejskog generala.

Dvadesetsedmogodišnja Katja je udana i živi i radi u Južnoj Koreji. Tu priču prvi su objavili korejski mediji. Ona se, po tim navodima, prije dvije godine udala za sina bivšeg korejskog vojnog atašea Ju Jonga Gua, koji je svojevremeno službovao u Moskvi. Za kolegu s fakulteta udala se poslije 13 godina poznanstva. Putin se navodno protivio ovom braku, ali je kasnije popustio. Katja, kako se dalje tvrdi, nema djecu. Putin je, navodno, u studenom prošle godine putovao u Južnu Koreju kako bi  nazočio proslavi godišnjice braka mlađe kćeri. Međutim, Dmitrij Peskov, Putinov  glasnogovornik, demantirao je te glasine. Rekao je da posjet ruskog predsjednika Seulu imala radni karakter. Dakle, oko Putinovih  kćeri sve je neslužbeno ili nepotvrđeno. Kao što nisu potvrđeni navodi da se Marija bila udala za poznatog ruskog biznismena Georgiya Trefilova.

Novine koje su u Rusiji pokušavala pisati o privatnom životu Vladimira Putina naglo bi se prestale tiskati. Tako je bilo i kad su pokušali istraživati o Putinovim vezama s balerinom Alinom Kebajevom.

Važno je znati da u Rusiji djeca, poglavito ženska, nemaju isto prezime kao otac. Ranije je bilo uobičajeno da kćeri dobiju dodatak prezimenu po očevu imenu pa bi se Marija Putin mogla zvati Marija Vladimirova (Putin) ili pak da se očevu prezimenu doda ženski nastavak “a”, pa bi se, ako je zadržala očevo prezime, danas mogla zvala Marija Putina. Javnosti je danas dostupno tek nekoliko fotografija iz mladih dana  Putinovih kćeri. Riječ je uglavnom crno-bijelim fotografijama pa one nisu dovoljne da bi se zaključilo kako danas izgledaju Marija i Katarina.

Nesuđeni zet

Prije nekoliko godina, za vrijeme Putinova gostovanja na Univerzitetu u Moskvi, jedan student prestižnog moskovskog fakulteta MGU javno upitao Putina:

– Vladimire Vladimiroviču, mogu li su upoznati s Vašim kćerima?  Putin se zamislio, nasmijao i odgovorio:
– Želite da se upoznate? Izvolite, dođite u goste! Međutim, adresu nije ostavio.

Bilo kako danas izgledaju, na fotografiji “Putinove kćeri Marije” koja je jučer obišla svijet nije Marija. To je informacija koja se probija na društvene mreže; lijepa Portorikanka Uma Blasin je poznata manekenka; 2007. bila je miss Portorika, a nedavno je snimala u Južnoj Koreji i u modnim krugovima se priča da joj se smiješi lijepa karijera.

Izgleda da joj je netko učinio veliku uslugu podvalivši njenu fotografiju kao fotografiju Marije Putin.

Ako nema Marije i Katarine pogledajte snimke lijepe Ume.

 


Širi dalje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


-->