U Splitu pretučen igrač Dinama Duje Čop: ‘Šibali su ga rukama i gazili nogama!’

prosinac 31, 2014 maxportal
Share Button
NAPADAČ Dinama Duje Čop, bivši igrač Hajduka, i njegov prijatelj napadnuti su danas popodne u trgovačkom centru Joker u Splitu. Malo prije blagajni, nogometaša i prijatelja napala je skupina ratobornih mladića. Tučnjavu je prekinuo zaštitar centra, a napadači su rekli da su napali Čopa jer ‘igra u Dinama’.Prema pričama koje su se proširile gradom do tučnjave između nepoznatih mladića koji su napali Čopa je došlo zbog incidenta koji je večer prije dogodio u jednom od splitskih klubova.

Očevidac događaja za Dalmacijanews je ispričao:

– Prošao sam blagajnu s ekipom, kad sam čuo povišene tonove, beštimje. Okrenuli smo se i na nekoliko metara od nas, unutar trgovine i prije samih blagajni, taman gdje prestaju redovi s policama, bilo je nekoliko mlađih muškaraca koji su se “prepucavali”. Gotovo trenutno su dvojica se našla u “klinču”, počela je gužva, pali su na police, popadali su proizvodi i stali su se “šibat”.

U tom trenutku nismo još ni prepoznali o kome je riječ niti zašto se to događa, dotrčao je zaštitar trgovačkog centra koji ih je stao razdvajati. Činilo se ružno, udarali su se i rukama i nogama, ali nakon dolaska zaštitara svi su se smirili, digli su se na noge i nije parilo da je itko ozbiljnije ozlijeđen, iako smo mi bili par metara dalje pa to nismo ni vidjeli. Prepoznali smo Duju Čopa, koji je bio nekako iza svog prijatelja koji je ranije bio u “klinču” s onim drugim. Dujin prijatelj ili tjelohranitelj, nemam pojma što je, pitao je ove mladiće ‘zašto ih napadaju’.

Iz ova skupine, njih je bilo tri ili četiri, odgovorili su mu “zbog Dinama” i zašto igra za njih i da više ne dolazi ‘ovamo’. Zaštitar je bio priseban i autoritativan i izveo je te momke van trgovačkog centra, a oni su vikali prema Duji da ga čekaju ispred. Vidjeli smo da su stvarno stali kod McDonaldsa, ali Duje ni njegov prijatelj se nisu pojavili”, prenosi Dalmacijanews iskaz svjedoka tučnjave.

Policija ni dva sata nakon sukoba nema dojavu o tučnjavi:.

– Policiji nitko nije prijavio tučnjavu, nije zatražena intervencija djelatnika na terenu pa nemamo informacija o tom događaju-, izvijestila je Sanja Nazlić iz splitske policije.

 

D. R.Komentari
Share Button