UŽIVO Pratite sjednicu Vlade: Što će premijer reći o Hasanbegoviću

veljača 11, 2016 maxportal
Share Button

U 10 sati počinje još jedna sjednica Vlade. Sjednicu pratite uživo na Maxportalu:Prema dnevnom redu, Vlada amandmanom na svoje izmjene Zakona o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Republike Hrvatske predlaže da oba potpredsjednika Vlade postanu članovi vladina Povjerenstva za upravljanje strateškim trgovačkim društvima.

Prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko bio bi predsjednik Povjerenstva, a potpredsjednik Vlade Božo Petrov zamjenik predsjednika.

https://youtu.be/aRvTxJHGd_M

Prema dnevnom redu, Vlada će imenovati i svoje predstavnike u Gospodarsko-socijalnom vijeću,  osvojiti odluke o osnivanju Savjeta za suradnju s Međunarodnim kaznenim sudom i drugim međunarodnim sudovima te financijska izvješća o političkim strankama   u Hrvatskoj

Vlada će raspisate prijevremene izbore za zamjenika župana Šibensko-kninske županije iz reda pripadnika srpske nacionalne manjine te zamjenika općinskog načelnika Općine Jagodnjak iz  hrvatskoga naroda.

Na zatvorenom djelu sjednice raspravljat će se prijedlozi stajališta za sastanke Vijeća ministara za ekonomska i financijska pitanja, prijedlog za davanje suglasnosti zastupnici Republike Hrvatske pred Europskim sudom za ljudska prava za postizanje prijateljskog rješenja spora te kadrovska pitanja.

MP/foto HinaKomentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button