Milan Bandić hitno hospitaliziran zbog krvarenja, stanje stabilno, mora ostati u bolnici

veljača 22, 2016 maxportal
Share Button

ZAGREBAČKI  gradonačelnik Milan Bandić hospitaliziran je nedjelju navečer u Klinici za uho, grlo i nos KBC-a Rebro, krvarenje mu je sanirano i nije životno ugrožen. Bandić je prije desetak dana operirao sinuse u bolnici Sveti Duh, no čini se da je došlo do manjih komplikacija. U bolnici će ostati nekoliko dana.Neslužbeno se doznaje da je gradonačelnik u ponedjeljak dopodne ponovno operirao sinuse, zbog čega će još nekoliko dana ostati u bolnici. Stanje mu je stabilno.

Prema pisanju 24sata, međusobno djelovanje Clexanea, kojeg je dobio nakon operacije i Andola 100, kojeg koristi redovito od 2003., prouzročilo je krvarenje u sinusima, na mjestu operacije od prije desetak dana. Tomu je pridonijelo i Bandićevo jurcanje po vani i redovno obavljanje dužnosti samo dan nakon operacije kad nije htio poslušati liječnike i mirovati.

Navodno će Bandić biti hospitaliziran nekoliko dana na ORL klinici. Glavni uzrok komplikacija je činjenica da se Bandić nije držao liječničkih uputa. Umjesto odmora Bandić je nastavio s brojnim  gradonačelničkim aktivnostima.

Bandić je u bolnici završio nakon  otvaranje 12. Međunarodnog Festivala dokumentarnog filma Zagreb DOX , zdravstvene  poteškoće ne dovode se u vezu s problemima zbog kojih je Bandić bio hospitaliziran 2003. godine  kad je doživio moždani udar.

MP/Foto:FaHKomentari
Share Button