Sandra Švaljek: Neistine su da me gradonačelnik Bandić želi zamijeniti

siječanj 30, 2015 maxportal
Share Button

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Sandra Švaljek poručila je da će o mogućim prijevremenim lokalnim izborima odlučiti gradonačelnik Milan Bandić.

Nakon što je u utorak gradonačelnik Milan Bandić najavio da će izaći na iduće izbore – bez obzira na to bili oni prijevremeni lokalni ili parlamentarni, aktualiziralo se pitanje mogućih prijevremenih lokalnih izbora u Zagrebu.Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Sandra Švaljek je u srijedu za Radio Sljeme izjavila da će “o tome, u konačnici, odlučiti sam gradonačelnik”.

“Oni razlozi za prijevremene izbore koji bi proizlazili iz nemogućnosti donošenja proračuna, dakle, iz nečega što je u domeni odlučivanja bilo Gradske skupštine, bilo mene – ti razlozi u ovom trenutku ne postoje. Postoje samo razlozi koji se tiču osobne odluke gradonačelnika i on će naravno tu postupiti prema svojoj savjesti”, istaknula je Švaljek.

Odbacila je i neka medijska nagađanja da je Bandić najavom izbora, zapravo, želi zamijeniti.

“Mi komuniciramo i naši razgovori nikad nisu išli u smjeru nepovjerenja”, rekla je Švaljek. Pohvalila se i dobrom suradnjom s Gradskom upravom te sa svim pročelnicima.

M.R. /Hina

 Komentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button