Naslovna » Vijesti » Višnja Starešina: Matić je najveći lažljivac kojeg sam srela u životu, Glavašević je Pupovčeva škola
višnja starešina, bujica

Višnja Starešina: Matić je najveći lažljivac kojeg sam srela u životu, Glavašević je Pupovčeva škola

Share Button

VIŠNJA STAREŠINA, kolumnistica Slobodne Dalmacije i ratni ministar zdravstva  Andrija Hebrang u Bujici su govorili o smjeni  ravnatelja SOA-e, prosvjeda protiv ministra kulture, a prikazane se i ekskluzivne snimke s kolegija bivšeg ministra branitelja Prederaga Matića

Bujica je ekskluzivno objavila skandalozne snimke razgovora Freda Matića, Bojana Glavaševića i Ivana Grujića, na kojima planiraju kako spriječiti veterane HVO-a da ostvare svoja prava, jer ne glasuju za SDP!

Poslušajte kako Matić žali za Milom Mrkšićem, Glavašević se ruga Hrvatima iz Busovače, naslađuje se i doslovce ruga ubijenima, a Grujić predlaže Matiću da „izmisle“ još jednog mrtvog za masovnu grobnicu!

Bujica je iz pouzdanog izvora dobila autentične audio-snimke s kolegija Ministarstva branitelja od 22. listopada 2014. na kojima bivši ministar Peđa Matić – Fred zajedno sa svojim pomoćnicima Bojanom Glavaševićem i Ivanom Grujićem te zamjenicom Vesnom Nađ pokazuju pravo lice!

Matić priznaje da krši zakon, naređuje opstrukciju ostvarivanja prava hrvatskih branitelja, minira veterane HVO-a, ruga se Hrvatima iz Bosne i Hercegovine! Bojan Glavašević na spomen ubijenih umire od smijeha, a Ivan Grujić “izmišlja” mrtve za masovne grobnice!

Snimka je nastala na dan kada je u Savskoj 66 tragično preminula hrvatska heroina Nevenka Topalušić, a u studiju Bujice skandalozno ponašanje Matića, Glavaševića i Grujića komentirali su Višnja Starešina, kolumnistica Slobodne Dalmacije i prof. dr. Andrija Hebrang, ratni ministar zdravstva.

VIŠNJA STAREŠINA: „Predrag Matić – Fred je najveći lažljivac kojeg sam srela u životu, a Bojan Glavašević je škola Milorada Pupovca!“

ANDRIJA HEBRANG: „Glavašević i Matić baš i nemaju mozga, što se najbolje vidi iz ovih skandaloznih snimki, ali mozak je zato Ivan Grujić, koji se lažno predstavlja kao pukovnik, a zapravo je agent Udbe, još od 70-ih!“

Hebrang i Starešina u Bujici su podržali i odluku predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović o smjeni šefa SOA-e Drage Lozančića. Također, pozdravili su odluku parlamentarne većine da spriječi dolazak zloglasnog Ostoje Rankovića na čelo Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost.

Prema riječima Starešine – Ostojića i onako čeka kazneni progon zbog brojnih zlouporaba… I Starešina i Hebrang čvrsto su uz ministra kulture dr. Zlatka Hasanbegovića; Starešina je hajku protiv njega nazvala političkim reketom tzv. nevladinih udruga, a Hebrang smatra da u napadima na njega ima i elemenata govora mržnje i rasizma ljevice, s obzirom da je Hasanbegović po vjeri musliman.

U Bujici možete poslušati skandalozne snimke razgovora Glavašević – Matić – Grujić – Nađ, a urednik Velimir Bujanec najavio je objavu još snimaka – ne samo s kolegija u Ministarstvu branitelja, već i iz nekih drugih ministarstava, kabineta Ostoje Rankovića te kabineta bivšeg šefa Vlada Milanovića!

V. Bujanec/Foto:Screenshot

 

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

martina-dalic-niko-dalic

HOĆE LI MARTINA DALIĆ ODLUČIVATI O INI!? Njen suprug za četiri Vlade član je Uprave INA-e

NIKO DALIĆ, suprug Martine Dalić, novimenovane ministrice gospodarstva i potpredsjednice Vlade, član je Uprave Ine …

-->