Naslovna » Naslovna » Vladimir Ferdelji razišao se s Bandićem i podnio ostavku u Holdingu
vladimir ferdelji

Vladimir Ferdelji razišao se s Bandićem i podnio ostavku u Holdingu

Share Button

U ponedjeljak 29. lipnja održana je burna sjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga na kojoj je Vladimir Fardelji podnio ostavku na mjesto člana Nadzornog odbora.

“Od Skupštine Društva jasno je poručeno kako mi nemamo pravo na svoje mišljenje i kako ono ne smije biti drukčije od mišljenja Skupštine trgovačkog društva. A ja najviše od svega cijenim svoje mišljenje i njega ne želim dati nizašto. Zato sam danas najavio svoju ostavku na mjesto člana Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga, a sutra ujutro ću je i pismeno podnijeti” obrazložio je Ferdelji razloge ostavke .

Skupština trgovačkog društva Zagrebački holding, koju čine gradonačelnik Milan Bandić, dogradonačelnica Vesna Kusin i pročelnik za financije Slavko Kojić, inzistirala je da Nadzorni odbor jednoglasno usvoji odluku o otkazu bivšoj upravi i da u toj odluci navedu sve grijehe koje gradonačelnik Milan Bandić zamjera bivšoj upravi na čelu s Dejanom Fičkom.

“Nemam ništa protiv da budem u manjini i da me nadglasaju. Ali svoje mišljenje ne mislim mijenjati i ne slažem se s razlozima koje se bivšoj upravi od Skupštine Društva stavljaju na teret. Kako moje mišljenje očito nikome više ne treba, nema razloga da ostanem u Nazdornom odboru”, kazao je Ferdelji.

MP/Foto:facebook hsls

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

kolinda-huda-jama

Predsjednica Republike na pokopu u Mariboru: “Klanjam se svim žrtvama komunističkih zločina”

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović na mariborskom je groblju Dobrava odala počast žrtvama komunističkih zločina ekshumiranih …

-->