Naslovna » Hrvatska » VODITELJ IM NIJE NI TREBAO: Žestoki verbalni okršaj Kuljiša i Glasnovića kod Marka Juriča
glasnovic-kuljis-markov-trg

VODITELJ IM NIJE NI TREBAO: Žestoki verbalni okršaj Kuljiša i Glasnovića kod Marka Juriča

Share Button

ŽESTOKI verbalni okršaj dogodio se u emisiji Markov trg na Z1 televiziji između novinara Denisa Kuljiša i saborskog zastupnika Željka Glasnovića.

Razgovor je započeo o koalicijskim kombinatorikama pri sastavljanju nove vlade. Prvi prijepori su krenuli oko ministra Zlatka Hasanbegovića i ultimatuma koji je Milorad Pupovac poslao HDZ-u da neće dati potporu vladi u kojoj će sjediti aktualni ministar kulture.

Potom je Glasnović otvorio temu o ‘kulturnim marksistima’ koji su zauzeli prostor u Hrvatskoj, s pitoresknim opisima novije hrvatske kinematografije. Kada je usput došlo do spominjanja bivšeg šefa istočno Njemačke tajne službe Stasia Markusa Wolfa koji je prije desetak godina boravio u posjetu Hrvatskoj razgovor je prerastao u vrlo žestoku diskusiju koja je nakon 34-te minute povremeno bila na rubu incidenta.

Na površinu su izašli svi povijesni prijepori, političke suprotstavljene kote, udbaški nenaplaćeni računi čije se kamate još i danas otplaćuju te revizije nerevidirane hrvatske povijesti.

M.Jurič/foto:screenshot

 

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

zeljana-zovko

Veleposlanica BiH i šefica kabineta Ante Jelavića postaje zastupnica Hrvatske u EU parlamentu

 NAKON iznenadnog odustajanja Ivana Tepeša od Europskog parlamenta, iduća zastupnica s liste koja bi trebala …

-->