SAMO JE LJUBAV TAJNA SVJETOVA: Thompsonu Porin za hit godine

lipanj 28, 2014 maxportal
Share Button

Diskografsku nagradu Porin u kategoriji hit godine, koja se dodjeljuje na osnovi glasova publike, dobio je Marko Perković Thompson za pjesmu “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova”, a pjesma godine je Massima Savića “Suze nam stale na put”.Na svečanosti dodjele 21. Porina u zagrebačkom Hypo Event Centru, Massimo je Porina dobio i za najbolju mušku vokalnu izvedbu za pjesmu “Suze nam stale na put”. Album “Tišina mora” Olivera Dragojevića proglašen je najboljim u kategoriji albuma godine. Najbolji novi izvođač godine je dubrovačka grupa Silente.

Massimo Savić: Porin za pjesmu godine “Suze nam stale na put”

Porin za najbolji album zabavne glazbe dodjeljen je albumu “Morska svitanja” Vinka Coce, najbolji album pop glazbe je “Tišina mora” Olivera Dragojevića, a Porin za najbolji album rock glazbe dodjeljen je grupi Pipschips & Videoclips za album “Walt”.

Radojka Šverko dobila je Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu za skladbu “Dodirni mi srce”.

U kategoriji najbolja izvedba grupe s vokalom Porina je dobio Psihomodo pop za pjesmu “Donna”, a grupaMajke za najbolji koncertni album i video program “Majke u Tvornici”. Porina za najbolji album alternativne glazbe dobila je skupina Vatra s albumom “VT”, dok je najbolji album klupske glazbe pripao Elementalu za album “U redu je”.

Dobitnici Porina za životno djelo su Dubravko Majnarić, Radojka Šverko, Valter Dešpalj i Željko Brkanović.

Porina za najbolju vokalnu suradnju dobio je band Quasarr za suradnju s Josipom Lisac u pjesmi “Ljubav”, a Vokalisti Salone nagrađeni su za najbolju izvedbu klapske glazbe.

Najbolji hrvatski tamburaši nagrađeni su Porinom u kategoriji najbolji album tamburaške glazbe za album “Najbolji hrvatski tamburaši – 25 godina”.

(maxportal)Komentari
Share Button