Naslovna » Zagreb » ZAGREB: Radionica „Otključajte svoje potencijale“ s popularnim Swamijem Jyotirmayahom
swami-oglas-1

ZAGREB: Radionica „Otključajte svoje potencijale“ s popularnim Swamijem Jyotirmayahom

Share Button

DREVNIM tehnikama za samorazvoj, na radionici koja će se održati u Europskom domu u Zagrebu (Jurišićeva 1/I) 29. siječnja od 18:30-20:30 sati, sve zainteresirane polaznike podučit će voditelj Art of Living radionica, Swami Jyotirmayah iz Indije.

Popularnost u cijelom svijetu radionice su stekle jer su prilagođene modernom čovjeku koji živi stresan i užurban život, a Swami zbog činjenice da su upravo kroz njegovo vodstvo, bilo na radionicama, tečajevima meditacije ili pak programima blagoslova, tisuće ljudi doživjele pozitivne promjene u svojim životima.

Samo poslanje swamija nema, inače, nikakvu religijsku konotaciju, jer se radi o osobi koja je svoj život posvetila najvišem duhovnom ostvarenju i nesebičnom služenju drugima.

Swami Jyotirmayah jedan je od najbližih suradnika Sri Sri Ravi Shankara, utemeljitelja Art of Living fondacije, obrazovne, neprofitne i nevladine organizacije te najveće volonterske organizacije aktivne u preko 150 zemalja svijeta. Sri Sri Ravi Shankar tri je puta nominiran za Nobelovu nagradu za mir, a za njegova posjeta Hrvatskoj 2013. godine u Zagrebu i Splitu na njegovim je večerima meditacije bilo nekoliko tisuća ljudi.

Za daljnje informacije možete se javiti na info@artofliving.hr ili na 0911556908.

Anita Skela/Foto:promo

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

dean-golubic-xx-yyjpg

Zapaljen auto privatnom poduzetniku, kandidatu za predsjednika Hrvatske

POŽAR na automobilu vlasnika zaštitarske tvrtke Lupus zaštita i čelnika HKDU-a Deana Golubića, koji je …

-->