Naslovna » Hrvatska » Zašto Google ministicu Andreu Zlatar Violić na prvom mjestu prepoznaje po alkoholu
violic

Zašto Google ministicu Andreu Zlatar Violić na prvom mjestu prepoznaje po alkoholu

Share Button

KAD u google tražilicu upišete ime Andrea Zlatar Violić, google će vam sam ponuditi opciju alkohol. Priče o ministričinim sklonostima svakodnevnom opijanju čuo sam i pročitao na mnogim mjestima. I zapravo me za to ne bi bilo briga kada bi sektor hrvatske kulture bio sukladan svome nazivlju. Međutim sve ono što se događa u HAVC-u pa u režiji HAVC-ovih filmaš i Hrvoja Hribara pa Olivera Frljića pa gomile lijevih partizanskih gay portala postalo je odvratno, a za to je odgovorna ova Andrea Z. V.violic
Ministrica upitne trijeznosti daje novac jugoslavenskim rasistima, jeftinim barabama cincarskog mentaliteta kojima su opanci genetski upis upotrijebljen za sustavno poseljačivanje Hrvatske. Njihov evolucijski primitivizam u kohabitaciji s političkim
pijandurama  odgaja horde našmrkanih kretena koji se bave filmom, kazalištem, literaturom i to isključivo nabacivanjem svoji mentalnih fekalija.

Ta regionalna agresija regionalaca na Hrvatsku kojoj se priklonila Andrea Zlatar Violić ostati će zapamćena upravo po sramoti svega onoga što je ona i njeno Ministarstvo financirala.

Neće ni ovo potrajati. Promijeniti će se i tada se ne smije zaboraviti što su ovi regionalni balegari počinili svih ovih godina. Značajan dio sadašnje garniture vlasti trebati će pozvati na kaznenu odgovornost zbog ugrožavanja ustavnopravnog poretka države, veleizdaje, ali i zbog dijela teške krađe. To treba učiniti zbog zadovoljenja pravde i kao primjer, upozorenje svim budućim ministrima, premijerima, predsjednicima i ostalim nižim obnašateljima vlasti.

Toliko da im se smuči region i politika nabijanja na njega.

Marko Jurič,
Markov trg


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

HUDA-JAMA, 660x330, delo

Poziv na premijeru filma “Huda jama, strogo čuvana tajna” i posljednji ispraćaj žrtava

HUDA JAMA je naselje u sastavu općine Laško u Sloveniji. Blizu naselja nalazi se rudnik Huda …

-->