Naslovna » Naslovna » Zatvorenik u Požegi pobjegao iz policijskog auta dok su ga prevozili u zatvor!
466bbdeb5cc28dac1e4c910995ab4d9d[1]

Zatvorenik u Požegi pobjegao iz policijskog auta dok su ga prevozili u zatvor!

Share Button

NA PODRUČJU Požege u tijeku je potraga za zatvorenikom srednjih godina i jače tjelesne građe koji je danas kasno poslijepodne iz Slavonskog Šamca trebao biti prevezen u istražni zatvor u Požegi.

Prema pisanju portala Pozega.eu, bjegunac je iskočio iz policijskog automobila nakon što je vozač na semaforu propustio skrenuti prema zatvoru, nego je produžio ravno. Uslijed okretanja i vraćanja na pravi put, zatvorenik je kao u nekom akcijskom filmu iskoristio priliku i pobjegao u brdo prema Komušini i ostalim prigradskim naseljima. Sve se događalo u Dubrovačkoj ulici u Požegi.

Glasnogovornica PU požeško-slavonske Ivana Radić na novinarske je upite samo kratko odgovorila kako policijski službenici imaju pojačano postupanje. Kako neslužbeno doznajemo, bjegunac je uhićen na graničnom prijelazu u Slavonskom Šamcu zbog kaznenog djela koje je počinio izvan Hrvatske.

U Požegi je u tijeku potraga za zatvorenikom srednjih godina i jače tjelesne građe koji je danas kasno poslijepodne iz Slavonskog Šamca trebao biti prevezen u istražni zatvor u Požegi.

MP/pozega.eu

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

nina-obuljen1

Klub utemeljitelja HDZ-a protiv Nine Obuljen: “Ona je loš izbor za ministricu”

Klub utemeljitelja HDZ-a ne slažu sa odabirom Nine Obuljen za ministricu kulture, objavio je Milan Kovač, član …

-->