Naslovna » Hrvatska » Zbog izjave “Neka Srbi mole Boga da ne počistimo svoje dvorište” Ruža Tomašić završila na policiji
ruža tomašić

Zbog izjave “Neka Srbi mole Boga da ne počistimo svoje dvorište” Ruža Tomašić završila na policiji

Share Button

ZASTUPNICA Hrvatske konzervativne stranke u Europskom parlamentu i predsjednica HKS-a Ruža Tomašić objavila je na facebook profilu te stranke komentar na jučerašnji obavijesni razgovor u policiji zbog izjave o “neka Srbimole Boga da ne počistimo svoje dvorište”.

“Dragi moji, jučer sam bila na informativnom razgovoru zbog navodnog govora mržnje na kojem sam morala objasniti gdje sam i pod kojim uvjetima izrekla moj odgovor srbijanskom ministru Vulinu. Sada je naša policija bolje informirana o tom ‘slučaju’, čak i bolje od mnogih novinara koji se nisu potrudili javnosti dati punu informaciju nego su moju izjavu prenijeli jednostrano, izvan konteksta i sa svojim zlonamjernim tumačenjima. Nekada ti je sudila partija, a danas to rade novinari, također bez mogućnosti obrane.”

VEZANI SADRŽAJ:

Tomašić je početkom svibnja izazvala brojne reakcije zbog izjave kojom je odgovorila srpskom ministru rada Aleksandru Vulinu koji je Hrvatskoj poručio da “Srbiji ne dijeli lekcije, nego da pogleda u vlastito dvorište i procesuira ratne zločine”.

Na njegovu su izjavu stigle oštre reakcije iz cijele Hrvatske, o Ruža Tomašić bila je posebno oštra:

“Neka oni mole Boga da mi ne počistimo svoje dvorište, jer ako mi počnemo čistiti svoje dvorište, imat će oni još jako puno Srba iz Hrvatske koji će morati ići u Srbiju. Oni drže ovu državu za blagajnu i samoposlugu, a ništa joj ne daju”, kazala je Tomašić.

Maxportal/Foto:FaH

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

nina-obuljen1

Klub utemeljitelja HDZ-a protiv Nine Obuljen: “Ona je loš izbor za ministricu”

Klub utemeljitelja HDZ-a ne slažu sa odabirom Nine Obuljen za ministricu kulture, objavio je Milan Kovač, član …

-->