Naslovna » Naslovna » Zbog ljubavi prema psima odbili Porsche na dar iako su su socijalno ugroženi
chico, hrt

Zbog ljubavi prema psima odbili Porsche na dar iako su su socijalno ugroženi

Share Button

M. Radev/Foto: Screenshot

MJEŠANAC Čiko nestao je na Uskrs, a njegov vlasnik Borna Jakušić je oblijepio čitav Zagreb u nadi da će ga pronaći, a za nagradu ponudio porsche iz 1979. godine. Psa je pronašla obitelj koja je odbila Porsche ali druge nagrade.

Više od tjedan dana o Čiki se brinula obitelj Gjanić na zagrebačkom Miroševcu. Vijest o tome da psa traži njegov vlasnik vidjeli su tek u subotu i odmah su se javili Borni Jakušiću, koji je kao nagradu nudio i Porsche 924 iz 1979. godine.

Obitelj Gjanić je s Čikom svaki dan šetali po Maksimiru kako bi ga netko prepoznao. Za pronalazak sedam godina starog križanca američkog stafordskog terijera, Borna je nudio Porsche, ali oni su odbili auto i bilo koju drugu nagradu. Kažu da su i sami vlasnici psa i ljubitelji životinja te znaju kakav je osjećaj kada se izgubi netko koga volite.

– Dječak se jako vezao uz Čika. Rasplakao se kad smo došli po njega i kad smo se morali razdvojiti – kazao nam je presretni vlasnik, koji je u nedjelju prijepodne otišao po svog psa i vratio ga kući.

U potrazi za Čikom, Borna je cijeli Zagreb oblijepio plakatima. Kako nam je ispričao, dobio ga je kao štene i Čiko mu je najbolji prijatelj.

No, priči tu nije kraj.

“Radi se o socijalno ugroženoj obitelji tako da smo mi sada odlučili njima nekako pomoći, za početak, napravit ćemo sve da maleni Romano dobije svoj prvi bicikl, laptop, i još ponešto. Dobro se dobrim vraća”, rekao nam je Bornin prijatelj Antonio Jurčević koji je pomagao u pronalasku Čike.

Maxportal/Foto: Screenshot


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

nina-obuljen1

Klub utemeljitelja HDZ-a protiv Nine Obuljen: “Ona je loš izbor za ministricu”

Klub utemeljitelja HDZ-a ne slažu sa odabirom Nine Obuljen za ministricu kulture, objavio je Milan Kovač, član …

-->