Naslovna » Naslovna » Zdravko Mamić: Zašto je Josipović podržao huligane koji su prekinuli utakmicu s Italijom
mamić  stanković 2

Zdravko Mamić: Zašto je Josipović podržao huligane koji su prekinuli utakmicu s Italijom

Share Button

RENO Sinovčić je važan za zadarski nogomet, ali me nije iznenadilo da je uhićen. U nekim stvarima smo se razilazili, ali moram biti korektan, dao bih mu ocjenu 3. Nadam se da će u postupku dokazati svoju nevinost. Izjavio je to izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić u emisiji Nedjeljom u dva. Dodao je kako je on elementarno pristojan čovjek koji ne likuje nad tim što se Sinovčić našao u problemima.  mamić stanković

Kapitalci hrvatskog društva su me upozoravali da pazim što govorim i u ovoj emisiji, komentirao je Mamić navode da se priprema i njegovo uhićenje. Dodao je kako je on najkontroliraniji Hrvat, a svi nalazi protiv njega su čisti.

 Za Milana Bandića je kazao kako je žrtva ludila koje se događa u Hrvatskoj, te dodao kako mu je spreman ponuditi i ‘duplo više’ novca jamčevinu. Nisam bio njegov veliki ljubimac, bili smo profesionalni partneri:

“Ponudio sam jamčevinu za Bandića, spreman sam dati duplo veću jamčevinu. Bandić je žrtva ludila. ne vidim razliku zašto bi trpio objede zato što je njegov odvjetnik dizao jamčevinu 15 milijuna… Na njemu se trenira politika”

 Za prekid utakmice u Italiji je znao i upozoravao na to:

“Vidio sam dvjesto huligana za koje sam znao da će napraviti prekid i obavijestio sam sve u HNS-u. Kad sam gledao tu sliku, kad masakriramo četverostrukog svjetskog prvaka Italiju, kad je Italija na konopcu, oni naprave nerede. Samo zahvaljujući velikoj toleranciji suca, utakmica nije prekinuta”

Zašto je 200 huligana prekinulo utakmicu u kojoj je Hrvatska bila nadmoćna. Toliko jedinstvo u osudi huliganizma nismo imali od vremena stvaranja hrvatske države, a onda se umiješao predsjednik Josipović, relativizirao huligane, okrenuo se protiv HNS-a i došlo je do zahtjeva za ostavkama. Predsjednik Josipović je prvo ljudsko biće ispod Boga. On je gospodar Hrvatske!

mamić 4

Građani smatraju da je za loše stanje u hrvatskom nogometu najodgovorniji HNS, pokazalo je istraživanje Promocije plus u okviru redovitog CRO Demoskopa. Dinamovi navijači na stadion ne dolaze zbog klime, hladno je a infrastruktura je nikakva. Sa Hajdukom je drukčije, oni su Dalmacija, poručio je Mamić. Svi će vam reći da je ovaj Dinamo najbolji ikad. Hajduk je jedan od najvećih klubova, ali ga vode nesposobni ljudi. Od 20 mogućih trofeja, osvojili su samo jedan, za to nije kriv Mamić ni Dinamo, dodao je. Na pitanje: Zašto u mladoj reprezentaciji igra 11 igrača Dinama – odgovorio je da se u reprezentaciju ulazi prema kvaliteti.

U emisiji je pušten video u kojem se vidi kako Mamić igračima Dinama poručuje kako ‘mogu razbiti kafić, diskoteku ili hotel’, a da će ‘Mamić sve to platiti’. ‘To je bio tako dobar motivacijski govor, radi se o stilskoj figuri’, kazao je Mamić. ‘Ja igrače motiviram da budu muškarci i fakini’, dodao je.

Grad Zagreb je Dinamu platio 224 milijuna kuna, a Dinamo mu je to vratio kroz poreze i prireze. Dinamo je potom u Hrvatsku ‘uveo’ 220 milijuna eura izvana. Na pitanje koliko zarađuje najbolji igrač u Dinamu, Mamić je Aleksandru Stankoviću rekao da ga spušta na nivo bakice. ‘Ukinite one urede, ukinite Vladu’, ‘što želite ugušiti Dinamo’, odgovorio mu je Mamić vičući, na što mu je Stanković rekao ‘Ne bojim Vas se, nemojte vikati’.

‘Nad Dinamom se provodi progon kakvog nije bilo za Staljina u Rusiji. To rade antihrvatski dušmani koji su se infiltrirali u medije – radi se o megamanipulaciji’, nastavio je Mamić. Dodao je kako potpisuje urednika Glasa Koncila Ivana Miklenića da su organizatori prosvjeda na Rivi orjunaši i da  je najveći broj pripadnika Torcide izmanipuliran.

Na kraju je dodao da ne financira kandidaturu Kolinde Grabar Kitarović, ali da je ona njegov favorit, da će za nju glasovati, a za njenu kampanju će, na donatorskoj večeri, darovati deset tisuća kuna.

Gledatelji su nastup Zdravka Mamića, u rasponu od jedan do deset, ocijenili 5,7.

D. Lukić


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

projekt-velebit-11

MARKO JURIČ: Vrijeme je za akciju, Hrvati moraju prestati biti narod sućutnih naricatelja

DOSTA je svih tih beskonačnih žalopojki o stradanju Hrvata. Raznih knjiga, dokumentarnih filmova, tribina, okruglih stolova …

-->