Naslovna » Hrvatska » ŽELJKA MARKIĆ: Gledam “Nedjeljom u dva” i shvaćam zašto se većina Srba buni protiv Pupovca
pupovac-hrt-nu2-oba

ŽELJKA MARKIĆ: Gledam “Nedjeljom u dva” i shvaćam zašto se većina Srba buni protiv Pupovca

Share Button

“Gledam Nedjeljom u 2. Potpuno mi je jasno zašto se sve više Srba i pripadnika drugih manjina u Hrvatskoj buni protiv toga da ih Pupovac predstavlja”, napisala je Željka Markić u nedjelju popodne.

Unatoč uigranim, zajedničkim naporima Stanković i Pupovac nisu uspjeli objasniti zašto jest protiv interesa srpske manjine u Hrvatskoj da ministar Hasanbegović ostane ministar, a nije protiv interesa srpske manjine da ministar Hasanbegović postane potpredsjednik vlade. Jer, kaže Pupovac, zato bi podigao ruku.

Zauzet trgovanjem i samopromocijom – nije Pupovac iskoristio priliku da podsjeti hrvatsku javnost na Srbe koji su sudjelovali u obrani Hrvatske, da objasni pobjedu HDZ-a u Vukovaru ili se založi protiv toga da se srpska i hrvatska djeca u Vukovaru odvajaju u zasebne škole….

Strašno je gledati kako Stanković povlađuje, klima i smješka se Pupovcu, ne postavljajući mu niti jedno logično pitanje ili opovrgavajući neistine koje je Pupovac iznosio.

Stanković je čak usvojio i Pupovčevu usporenost i uživanje u vlastitom glasu… Srećom – tako smo ostali pošteđeni za jedan dio “pranja mozga” na javnoj televiziji – koji jednostavno nisu stigli izgovoriti!

Maxportal:hrt

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

pedofil-sesvete

Pedofil u Sesvetama napao djevojčicu, odveo u podrum i tjerao da ga dira! Susjedi ga pretukli

Pedofil je pratio djevojčicu, napao je u stubištu, rukom joj začepio usta, odveo u podrum i …

-->