Naslovna » Naslovna » ŽENEVA NA NOGAMA Specijalci love četvoricu terorista iz Pariza
švicarska  terorizam

ŽENEVA NA NOGAMA Specijalci love četvoricu terorista iz Pariza

Share Button

ŠVICARSKI dužnosnici rekli su u četvrtak da je u Ženevi podignuta razina pripravnosti i da je počela potraga za osumnjičenima koje su identificirale švicarske federalne vlasti u vezi s istragom oko napada u Parizu 13. studenoga.

“Ženevska policija, na temelju tih informacija, povisila je stupanj pripravnosti i rasporedila veći broj policijskih agenata”, objavilo je u izjavi ministarstvo unutarnjih poslova.

Služba sigurnosti UN-a u Ženevi rekla je da švicarske vlasti traže “četvoricu muškaraca” za koje se vjeruje da su na tom području. Pripadnici UN-ove službe sigurnosti na kontrolnim točkama na ulazu u UN-ov kompleks u Ženevi naoružani su automatskim oružjem, što inače nije uobičajeno.

U terorističkim napadima u Parizu 13. studenog koje je izvela Islamska država ubijeno je 130 ljudi, a više od 350 ozlijeđeno. Identificirano je devet napadača, a jedan od njih, Salah Abdeslam je uspio pobjeći.

MP/Hina:Foto:AFP

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

pernar-sabor

Pernar u Saboru prozvao Hanžekovića: “On je mason 33. stupnja, prodao je dušu vragu”

IVAN PERNAR, zastupnik danas je u Saboru ponovno nije štedio nikoga. Za kriminal je optužio Sanadera, preko Tomislava Karamarka, …

-->