Naslovna » Hrvatska » Zoran Mamić: Moguće je da nas strpaju u zatvor, a nakon mjesec dana kažu “sory!”
zoran mamić

Zoran Mamić: Moguće je da nas strpaju u zatvor, a nakon mjesec dana kažu “sory!”

Share Button

Sa Zoranom Mamićem, trenerom Dinama, Večernjak je u Sloveniji, dan prije povratka u Hrvatsku, napravio sportski intervju ali nisu mogli izbjeći ni temu oko istrage Uskoka koja u značajnoj mjeri utječe na raspoloženje momčadi.

– Sigurno da odvlači malo koncentraciju i misli jer nije ugodno kad se sve to događa. No, moja je sreća ili zadovoljština u tome što znam što jesam, a što nisam, pa onda imam unutarnji mir. Ne brinem se jer su naša država i neke institucije pokazale da je sve moguće, da te spreme ‘unutra’ i nakon mjesec dana kažu ‘sorry’.

Na igračima se ovdje nije primijetila zabrinutost.

– To je iznenađenje za njih, pogotovu za strance, koliko god se mjesecima ili godinama nagađa o mnogo toga. No, jasno sam im na sastanku rekao što i kako. Nisam objašnjavao detalje, ali sam naglasio da ne razbijaju glavu s onime što ne mogu promijeniti, tako im savjetujem i kod drugih stvari, tako sam im rekao i sada o ovom slučaju sa Zdravkom i sa mnom – kazao je Zoran Mamić.

MP/Večernji list

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

perkovic-loso-spojka-dok

Perković je 1991. tražio da se Domazet izbaci iz vojske: “Zatajio je atentat na Tuđmana!”

JOSIP PERKOVIĆ, ratni pomoćnik ministra obrane Gojka Šuška i prvi obavještajac Hrvatske u vrijeme bombardiranja Banskih …

-->